נקרא לה ת'. הכרתי אותה לפני שנתיים בלימודים, לומדים באותו תואר. היא ביקשה ממני עזרה בהגשת עבודה וככה התחלנו לדבר. גילינו שיש לנו המון תחומי עניין משותפים (מוזיקה, סרטים, טבעונות, השקפות עולם, פוליטיקה) וככה גם התקרבנו. לא שרציתי להיות ידיד של מישהי, פשוט זרמתי עם הסיטואציה וזה התפתח לאן שהתפתח (אין לי ידידות חוץ ממנה). הכל התחיל טוב, למרות שלא תכננתי או אפילו ציפיתי לזוגיות איתה, עד שהרגשות התחילו להתחזק. למי שתוהה אז לא, היא לא "מנצלת" אותי לצרכי לימודים, והאמת היא שהיא הפכה למצטיינת ואני זה שנעזר בה עכשיו.
למרבה הצער הגיעה הקורונה, הלימודים עברו לזום, הקשר קצת דעך, וככה גם הרגשות. עברתי שנה לא פשוטה בכלל מבחינת הלימודים בזום, והיא ממש עזרה לי ונלחמה עליי עד שעברתי בשלום את תקופת המבחנים. וממש הערכתי אותה כי זה לא היה מובן מאליו.
ואז הקורונה נגמרה, חזרנו למכללה והקשר אפילו התחזק עוד יותר. התחלנו לשבת ביחד יותר, לאכול ביחד, לדבר על הכל, לשתף, ממש הפכנו לחברים טובים. התפנית כאן זה שהרגשות שלי כלפיה ממש התחזקו בשנה האחרונה. אני מוצא את עצמי מתרגש מכל הודעה שלה כמו שלא התרגשתי בעבר, מחכה כבר לראות אותה כל יום בלימודים. ואין לי מושג למה זה קרה, למרות שכן התחלתי להרגיש את הצורך הזה בזוגיות (אף פעם לא הייתה לי חברה). אני מרגיש שאני ממש רוצה את זה, והיא הבחורה היחידה בחיי, אז כנראה שזאת הסיבה שהרגשות כלפיה התחזקו.
הרגשות הם חד צדדיים. ואני יודע את זה לא כי אמרתי לה, אלא כי מעולם לא הרגשתי ממנה משהו מעבר או משהו שמרמז על כך. יותר מזה, היא אפילו הייתה בקשר של חודשיים עם בחור בזמן הזה, והיא גם משתפת אותי בצורה חופשית על בחורים שמוצאי חן בעיניה. אני גם חושב שאולי היא חושבת שאני גיי, כי הייתה פעם אחת שזרקה לי משפט בצחוק "היית מספר לי אם היית בארון נכון?".
כמובן שמעולם לא הראיתי לה שאני מרגיש או רוצה משהו מעבר, ותמיד פירגנתי לה בכל מה שהיא עשתה (למרות הקנאה).
העניין הוא שאני בדילמה אם לנתק איתה את הקשר, ואם כן אז איך. מצד אחד הקשר הידידותי איתה טוב לי, אבל מצד שני אני אוכל את הלב שזה אף פעם לא יתקדם מעבר. קשר עם רגשות חד צדדיים הוא לא בריא.
יש פעמים שאני ממש מאוכזב מזה שהיא לא רואה בי משהו מעבר, כי אם כן אני בטוח שהיא כבר הייתה עושה עם זה משהו, היא לא ביישנית.
לחשוף בפניה את הרגשות שלי זאת לא אופציה, כי לא בא לי לגרום לה אי נעימות שגם מן הסתם תוביל לסיום הקשר בצורה מרה. לכן ניתוק חד צדדי זה משהו שאני יותר נוטה אליו. אבל איך עושים את זה? איך מנתקים קשר עם בן אדם שאתה מדבר איתו באופן יומיומי? ברור שהיא תשים לב שמשהו לא כשורה ותשאל אותי. מה להגיד לה במצב כזה? להכחיש ולהמשיך לנתק את הקשר לאט לאט?
תודה לעוזרים.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות