אני וחבר שלי יוצאים חודשיים ועדיין לא היה לנו מגע מיני במיוחד , אנחנו ישנים ומתכרבלים ביחד הקשר שלנו מאוד טוב , הוא נורא מעריך ומכבד אותי ואני אותו .
הקשר שלנו באמת טוב ואין לי תלונות חוץ מהחלק המיני שאני מנסה להגיע איתו למגע מעבר לחיבוק במיטה אני רואה שהוא לא בעניין שלשכב ולא עומד לו , בהתחלה לקחתי את זה כעניין של זמן אבל כרגע אני לא רואה שיהיה איזשהו התקדמות בעניין . בהתחלה לא נפגעתי בכלל כי אני יודעת שאני בחורה שנראת טוב ומושכת ועדיין מחזרים אחריי אבל דווקא הבנאדם שאני איתו לא רוצה לשכב איתי ויותר מזה לא עומד לא.
פתחתי איתו את העניין בנחת וברוגע והוא אמר שהןא עדיין לא מוכן שהוא צריך יותר זמן להפתח אליי ולהכיר אותי למרות זאת הבנאדם אומר שהוא אוהב אותי .
הבנאדם היה פעיל מינית לפני וטוען שזה פעם ראשונה שהוא ככה עם מישהי דווקא עם הבחורה שהוא אוהב
אני כבר מתחילה להיות מתוסכלת מהעניין כי שוב עדיין מתחילים איתי ואני רואה איך הבחורים האחרים מוכנים לחטוף אותי ודווקא הבחור שאני איתו לא נותן לי להרגיש מסופקת ומושכת .
האם לתת לזה זמן? האם לשאול אותו ללכת לרופא? או שהןא פשוט אוהב אותי ולא נמשך אליי? אשמח לתבונות שלכם תודה
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות