היי, אני יתחיל ישר בבעיה, דוד שלי הוא בנאדם מאוד בעייתי הוא כבר בן איזה 40 ומשהו והוא כבר עשרים שנה נרקומן. הוא כל הזמן היה נכנס לכלא לשנתיים שלוש, משתחרר נקי, נשאר נקי שלושה חודשים-חצי שנה ואז חוזר לסם בערך לחודשיים עד שהוא נכנס בחזרה לכלא. אני רוצה לציין שהוא הבנאדם עם הלב הכי טוב שאני מכיר, הוא פשוט אדם טוב אבל כל הזמן נכנס לצרות. הבעיה מתחילה שהוא מגיע אלינו לבית. ההורים שלי גרושים (הוא אח של אבא) ואני גר עם אמא שלי. היום הוא הגיע אלינו כולו מסטול מת, שפוך, בלי נעליים וכל הבגדים שלו מסריחים בגלל שכבר שבוע הוא ישן ברחוב כי בת הזוג שלו זרקה אותו מהבית.
הוא נכנס לבית ולא ממש התייחס לאף אחד שאמרתי לו מה נשמע הוא לא ענה, הוא היה במין עולם משלו. ואז פתאום התחיל לצעוק כל מיני בעיות שלו ואז אמא שלי ישבה לידו התחילה לדבר איתו ונתנה לו לאכול, באותו זמן אני התקשרתי לאבא שלי שיבוא לקחת אותו.
הבעיה היא גם באבא שלי, הוא אדם מאוד אלים ומאוד עצבני ושהוא מגיע הוא נותן לדוד שלי כמה מכות עד שהוא הולך. אני זוכר לפני בערך 4 שנים לפני שהוא נכנס לכלא הוא בא אלינו, קראנו לאבא שלי, שוב הוא הרביץ לו אבל הפעם היה לדוד שלי אולר. אבא שלי הצליח להשתלט עליו לקח לו את האולר והזמין משטרה, הוא סיפר להם רק שהוא נרקומן לא על זה שהוא ניסה לדקור אותו.
בקיצור אני ממש מפחד שזה יקרה שוב, אני גם מפחד שאני יסתובב עם חברים ברחוב והוא יתחיל לרדוף אחרי או להידבק אלי או משהו כזה. יש עוד בעיה שכשהוא משתמש הוא נהפך לקלפטומני וגונב כל מיני דברים, פעם שהוא בא הוא גנב לאמא שלי את הפאלפון ומכר אותו.
לאבא שלי יש עוד אחים ואחיות אבל להם זה לא ממש מזיז כי אליהם הוא לא בא לבית ומציק להם צורח להם בית וגונב דברים. שהוא בא לפה אני לא רוצה להזמין לו משטרה כי אני אוהב אותו ואני יודע שאם הוא לא משתמש הוא פשוט נשמה. מצד שני אני לא רוצה לקרוא לאבא שלי כי הוא מרביץ לו ואני מפחד שהוא ינסה לתקוף אותו שוב. מצד שלישי אני לא יכול להשאיר אותו בבית אבל אני גם לא רוצה שהוא יחזור לרחוב. אני והמשפחה שלי לא יודעים מה לעשות איתו. אני ישמח לעצות.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות