אני בתור בן אדם שיש לו קצת קשיים לפעמים לעמוד על שלו מתוך ביישנות ונימוס, כל הזמן אומר לעצמי שאני חייב להיות יותר אסרטיבי - יותר לעמוד על שלי בדברים שאני חושב לנכון כאשר בו זמנית להישאר מתורבת. ויחד עם זה אני כל הזמן עד למה שקורה במדינה האלימה הזאת. כל הזמן מישהו נפגע, מקבל מכות, נרצח. כל הזמן יש זעם בכבישים כי מצפצפים ואז יוצאים לדקור. ואז קראתי על הגבר בן ה52 שנדקר היום בחולון כי אשתו צילמה נהג אופנוע שכמעט דרס אותם ואת בתם וכאשר סירבה לתת לנהג את הטלפון הוא דקר את בעלה ומשפחה איבדה היום אבא, סבא ובעל.
אז אני לא יכול שלא לשאול את עצמי - האם עדיף במדינה הזאת לחיות עם הזנב בין הרגליים ולשתוק כי אם אפעל אחרת אז אני אשלם בחיי?
המדינה הזאת, עם העובדה שלא מספיק שהתרבות פה היא ברברית והתנהגות של גן חיות, תוסיפו לזה גם את האלימות וזה נהיה בלתי נסבל ואולי אפשר לומר בלתי אפשרי לחיות פה. איך אפשר כבר לעמוד על שלך במקרה שמישהו עושה לך משהו בלי להסתכן שהוא יוציא סכין ומחר אתה כבר לא תהיה פה? האם כאשר מישהו נדחף בפניי בתור אני לא צריך להעיר לו? האם כאשר מישהו כמעט דורס אותי אני צריך לשתוק כי אחרת הוא ייתן לי מכות או יותר גרוע? וכמובן שאולי אני צריך לשתוק גם בכבישים במיוחד, כי אחרת הנהג שנוהג כמו בהמה מלפניי חלילה אם יקבל הערה על זה - ייצא לדקור אותי.
נמאס לי מהמדינה האת.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות