עבודה וקריירה עבודה וקריירה
 
שאלה 361426
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

ללא הישגים משמעותיים בחיים או תמיכה ורוצה להתקדם אבל מרגיש תקוע, איך להמשיך?

רוצה להתקדם בן 29 | כתב את השאלה ב-11/12/22 בשעה 15:38

שלום לכולם,
אני בן 29 עוד מעט, ללא הישגים משמעותיים בחיים וללא תמיכה.
גר עדיין עם ההורים, לא מוצא את עצמי ולא מצליח לצאת לעצמאות מלאה.
למעשה חזרתי לשוק העבודה אחרי הרבה שנים (את הנסיבות מעדיף לשמור לעצמי)- לא עשיתי תואר או לימודים אקדמיים, אבל כן סיימתי תיכון עם בגרות מלאה יחסית טובה.
מאחר שנעדרתי ניסיון תעסוקתי נאלצתי לחפש כל מיני עבודות ללא ניסיון עד שהצלחתי להתקבל לעבודה בחנות פוטו. המעסיק היה אכזרי ונאלצתי לעזוב מאחר שהוא היה מאשים אותי כל פעם שהיו קורים תקלות בחנות ולא יכולתי לסבול את זה מה גם שזה היה יכול לסבך אותי.
חזרתי להחתים בלשכה עד שמצאו לי דרכם עבודה משרדית בשירות לקוחות. לא הייתה לי ברירה אלא להסכים. מאז כבר כמה חודשים אני עובד בשירות לקוחות בשכר מינימום חצי משרה.
במקביל החלטתי לנצל את הכישרון שלי באומנות וללכת ללמוד עיצוב גרפי ובניית אתרים מאחר שלא נדרשו תנאי קבלה כלשהם וגם מאחר שמדובר בלימודים די מעניינים עבורי ודי מהירים.
השילוב עם העבודה בשירות לקוחות יצאה בסופו של דבר די טוב מאחר שהעבודה היא גמישה מבחינת שעות למרות שכר זעום ולא מתגמל. איכשהו אני מצליח לממן לעצמי את הלימודים וצרכים בסיסיים אך אני די מודאג לגבי העתיד...
את הלימודים אני אמור לסיים עוד עשרה חודשים. התכנון הוא לעזוב את השירות לקוחות בתום תקופת הלימודים ולהתחיל לעבוד בתחום הגרפיקה.
הכיוון היה על ללכת לפתוח עסק עצמאי, אך התחלתי לחשוש לגבי זה ואולי ללכת להיות שכיר. הבעיה שאין הרבה מעסיקים בתחום אך יש הרבה דורשי עבודה והתחרות על כל משרה היא גדולה. גם שמעתי שהתנאים שנותנים לא כ"כ טובים וגם היחס כזה והשכר לא משהו.
אני לא יודע עד כמה התחום יכול להניב לי פרנסה טובה וחושש שעשיתי טעות. בכל אופן אני כן רוצה לסיים את הלימודים כי כבר התחלתי ולא בא לי להפסיק באמצע.

השאלה היא מה אעשה לגבי פרנסה, אני רוצה כבר לעוף מהשירות לקוחות כי אני לא אוהב את העבודה הזו בשום צורה ומאידך לא רוצה כל החיים להרוויח שכר מינימום. אני רוצה להתקדם איכשהו.

אשמח לקבל ממכם עצות מה לעשות?

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (2) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "עבודה וקריירה"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות