יוזם יותר שיחות וניסיונות להיפגש, החלטתי שאם חשוב לה היא תיצור קשר, מה לעשות?

לח בן 25 | כתב את השאלה ב-15/02/23 בשעה 13:58

התחלנו לדבר לפני חודש וחצי בערך דרך שידוך של חברה משותפת
התחלנו לדבר בתקופה די עמוסה לשנינו בגלל מבחנים. השיחה בוואצאפ ממש זרמה ונפגשנו אחרי שבועיים. היה דייט מצויין זרם טוב והשיח שטף. אחרי זה המשכנו לדבר והתחלתי לשים לב שאני יותר יוזם שיחות ונסיונות להפגש וזה הפריע לי אבל הנחתי שזה רק בהתחלה. נפגשנו לדייט שני שבוע אחרי (למרות שניסיתי לקבוע יותר מוקדם) חשוב היה דייט מצויין שנגמר בנשיקה. שוב המשכנו לדבר, שוב אמרתי שאנסה להיפגש בתדירות יותר גבוהה שוב נתקלתי איתה בקשיים ואמרתי לעצמי שבדייט הבא אני אגיד אפתח את זה מולה. שוב קבענו להיפגש רק אחרי שבוע. בבוקר של הדייט דיברנו והיא ציינה שהיא ביום עמוס ונראה איך יזרום היום כדי שנפגש באווירה טובה ולא לחוצה. אחר הצהריים שאלתי מה הכיוון והיא אמרה שיש לה עוד כמה דברים להספיק אבל נפגש בערב. מצויין! התאמתי את המשך יום שלי לפגישה ושיניתי הכל ובערב קיבלתי ממנה הודעה שהיא לא מספיקה ולחוץ לה מדי והיא תאלץ לבטל. השיחה נגמרה בזה שהיא שואלת אותי מה קורה איתי במשך השבוע, עניתי אמרתי לילה טוב, היא ענתה וסיימנו תשיחה.
יום למחרת החלטתי שאני לא שולח לה הודעה ואם חשוב לה, במיוחד אחרי הפאדיחה של אתמול, יהיה לה חשוב ליצור איתי קשר אבל זה לא קרה.
מצד אחד אני חושב שאם חשוב למישהו הוא מתאמץ להשיג את מה שהוא רוצה ואם בא לה על הקשר שתשלח הודעה. מצד שני אני מפחד שאני מפספס פה משהו טוב וההתנהלות שלה מגיעה מחוסר ביטחון או הבנה ואני צריך לדבר
מה לעשות?