מותר למעסיק לא לשלם לי מה שעבדתי ועמלות על תרומות שהכנסתי ועוד לגבות ממני כסף?

אני בת 23 | כתבה את השאלה ב-10/03/23 בשעה 12:09

שלום
אני עובדת בעמותה כמתרימה טלפונית כבר שישה חודשים
החודש בעקבות בעיה בריאותית נאלצתי לצאת לשמירת הריון פניתי למעסיקים לברר כמה יצא לי שעות העבודה והעמלות על התרומות שהכנסתי במשך הימים שכן הגעתי
ואז נאמר לי שאני לא יקבל משכורת על הימים שהגעתי ואני עוד צריכה לשלם להם כסף בגלל שיש תרומות שהתבטלו החודש
אציין שבמשך כל החודשים שעבדתי בחיים לא היה לי סירובים או ביטולים של תרומות ולפתע בחודש שאני חייבת לעזוב את העבודה בגלל סכנה בריאותית הם מחליטים שהיו כ"כ הרבה ביטולים ולא מגיע לי משכורת ויותר מיזה אני בחוב אצלם וצריכה לתת להם כסף .
אשמח לשמוע עצות מאנשים שמבינים איך לפעול .. האם מותר למעסיק לא לשלם לי שכר על שעות שעבדתי ועמלות על תרומות שהכנסתי ? ?
כי פתאום תרומות מלפני כמה חודשים התבטלו ? . ואני צריכה לשלם לו כסף בגלל שהתבטלו תרומות ?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "עבודה וקריירה"