יש בו הכל אבל הוא נוצרי, לא מוכן להתגייר ומפחדת שאאבד את היהדות, מה דעתכם?

תמר בת 30 | כתבה את השאלה ב-09/06/23 בשעה 16:26

פגשתי בחור שיש בו הכל .לראשונה בחיי הרגשתי חיבור עם גבר אחרי המון משחקים וניצולים שעברתי.
יש בעיה קטנה שהבחור נוצרי מאמין חזק.לא מוכן להתגייר בחיים..הדת מאוד חשובה לו. הוא מצדו לא אכפת לו להיות ולהתחתן איתי ככה. אבל לי קצת מציק. לא דתיה ולא חרדית. אני חילונית לגמרי. אבל יש בי פחד שאאבד את יהדותי עם הקשר הזה יהיה רציני יותר. גם שמעתי מכמה האנשים שאמרו שעדיף שיחשוב עם השכל ולא עם הרגש כי אני זורקת את הדת היהודית לפח וזה מעשה שרק אחרי שנים אני יבין את הנזק. שלא לדבר על הילדים שלא ידעו לאן הם שייכים.מה עושים עם הנושא הזה? אמרתי לו את זה והוא טוען שכנראה לא אהבתי אותו מההתחלה אם אני מוותרת על מה שיש בינינו לטובת הדת. וגם הוא מטיף לי כל מיני דברים שאני מאמינה בשקר ושהנצרות היא אמת. אבל בכל מקרה זה נראה לי מצב מסובך. אני חיבת קצת דעות פהה..

עדכון מתמר, שואלת השאלה 2023-06-10 11:12:48

תודה לכם על התגובות.
רק אציין שכן מאוד חשוב לו לגדל ילדים על פי הדת נוצרית וכל האמת של הברית החדשה. לי אין מושג ביהדות ולא יכולה להביא לו הוכחות שהתורה שלנו היא אמת יותר מיהושע שלו. אלב עברתי יותר מידי הפחדות מצד המשפחה ומצד אנשים סביבי שאני עושה טעות חמורה . כנראה עם כל הקושי אצטרך לוותר על זה. השאלה אם אני ממילא לא מרגישהקשורה לשום דת אבל עדין יש התלבטות. אני בגיל מאוחר ומפחדת אם אני יעזוב אותו אנ ייתקע כל החים לבד
שמור עדכון

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"