חידשתי לאחותי את המנוי בלי לשאול אותה ואני מרגישה בן אדם נורא ובוכה, מה לעשות?

Ani בת 19 | כתבה את השאלה ב-08/09/23 בשעה 14:25

לאחותי יש מנוי בחנות והיום חידשתי אותו בלי לשאול אותה אני לא יודעת מה עבר לי בראש "היא עסוקה" "לא נעים לי להפריע לה" כאלו שטויות והיום היא כתבה לי אז הקלטתי לה היום כשחזרתי הביתה שאני מצטערת והיא התקשרה אלי וניסיתי להתנצל ואז היא אמרה "אני מחדשת את המנוי בזמנים מסויימים כדי לקבל את הנחת החידוש בחודש מסויים ואת גנבת ממני את זה, זה נותן חי כחף ושמחה ואת גנבת את זה עשיתי לי את זה מאחורי הגב ואני יודעת שבזמן האחרון לא הייתי האחות המושלמת אבל את ידעת שעברו עלי דברים ואני לא רוצה לקחת ממל את המספר שחי כי אני אפחד שתשתמשי בו לדברים אחרים מאחורי הגב שלי" היא חזרה ועברה את הדברים האלו ואני יודעת שעשיתי משהו לא נכון זה מובן לי ואני יודעת כמה זה כואב כשמישהו שאתה מכיר בוגד בך אז אני הולכת לנסות לתקן את זה איתי אבל עכשיו אני מרגישה הבן אדם הנורא ביותר על כדור הארץ אני לא יכולה להפסיק לבכות ולרצות להרביץ לעצמי על הטמטום שלי מה אני יכולה לעשות?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"