בעלי במלחמה ואני מרגישה שאני עומדת לאבד את השפיות

Sadness בת 30 | כתבה את השאלה ב-15/10/23 בשעה 22:34

שלום לכולם
אני יודעת שאלו ימים קשים לכולם מכל הבחינות
אבל עדיין אני מרגישה שאני חייבת לשתף אחרת אתפוצץ...
בעלי במילואים מיום ש'. אני בבית עם כלבה שלנו אבל מיום ליום זה נהיה הרבה יותר קשה. באים חברים ומשפחה אבל בסופו של יום אני לבד וישנה לבד. אנחנו מדברים אבל מאוד קשה לי הבדידות וחוסר המגע והשהייה ביחד. הלוואי היינו עוברים את זה ביחד ולא מופרדים ובגלל שזה לא ידוע גם לא ידוע מתי הוא יחזור
אני בוכה בליבי בכל דקה אפשרית למרות שאני מנסה להיות חזקה. בישלתי, אפיתי, ניקיתי את הבית, טיילתי עם הכלבה אבל זה פשוט מרגיש שהיום שעובר הוא אינסופי ולא נגמר ואז מתחיל אותו הלופ מחדש.

אני אבודה מה עושים?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"