מוריד לי את הביטחון שבנות בגילי יוצאות עם בני 25-30, איך אני אמור להתחרות בזה?

רגיל בן 18 | כתב את השאלה ב-22/10/23 בשעה 14:38

הכותרת די מסבירה את זה, אבל תכלס כאילו אני לא באמת יכול להתחרות איתם. אנשים שיש להם שש שנים עלי, אני לידם נראה כמו ילד, מרוויח כמו ילד, ומתנהג גם.
כאילו אין מה לעשות עד שאני אגיע לרמה שלהם מבחינת כסף אני צריך לסיים צבא ולרכוש נסיון וזה. עד שאני אהיה 5 שנים בחדר כושר, צריכות לעבור 5 שנים... עד שאני אצא מהבית של ההורים אני צריך כסף.

כאילו כל מיני דברים כאלה, וזה גם לא עובד בדרך ההפוכה זה לא שפתאום בחורה בת 26 תתחיל עם בן 18, וזה ממש ממש מפריע לי שזה כן עובד בכיוון ההפוך.
כאילו נגיד ככה הקראש שלי מהתיכון יוצאת עם בחור בן 28 שהיה בקבע במודיעין, יש לו תואר ויש לו סטארטאפ משלו. אני במקרה מכיר אותו אז אני יודע.

איך לעזאזאל אני אמור להתחרות עם זה?

אני משתדל כמיטב יכולתי, ואני גם יודע שאי אפשר לשנות את זה כי ככה זה החיים, אבל כל פעם שאני רואה את זה ממש יורד לי הביטחון ונצבט לי הלב.
מה לעשות?

עדכון מרגיל, שואל השאלה 2023-10-22 14:44:39

גם מבחינה שאלי מתייחסים כמו לילד, או לפחות כמו מישהו ממש צעיר ופחות לוקחים אותי ברצינות - ובנות בגילי יכולות להתחתן עם גבר בן 30, ואולי יהיו שירימו גבה, אבל לפחות רואים בה בן אדם מבוגר לכל דבר ועניין.
שמור עדכון

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"