הספקתי להתחתן להביא ילד ולהתגרש, נראה חרדי ולא סגור על עצמי, איך להתמודד עם זה?

עולם יפה בן 24 | כתב את השאלה ב-24/10/23 בשעה 13:49

חכמת ההמונים תיהיה לי לעזרה

עברתי בחיי הצעירים הרבה הרפתקאות ב''ה בן להורים חוזרים בתשובה
הספקתי להתחתן ילד ולהתגרש ואני רק בן 24......

יש לי תחושות מעורבות מצד אחד יש בי רצון עז לצאת להכיר עולם ולהכיר עוד דברים ואולי למצוא שם גם את האחת יחידה ומיוחדת שלי
ומצד שאני אני נראה חרדי לגמריי ומרגיש לא נעים להסתובב בכל מיני מקומות למרות רצוני העז
לא סגור על עצמי עדיין מה רוצה להיות המון מחשבות.............

זה פוגש אותי בכלל באורח החיים וגם במציאת בת זוג

אשמח לשמוע מי שהיה בכזה מצב איך התמודדתם עם זה..

עולם יפה צירף תמונה לשאלתו:

עדכון מעולם יפה, שואל השאלה 2023-10-24 16:45:48

קצת הבהרה לשאלה :

רואה שהרבה מתייחסים לנושא הפיתויים
אומנם זה נכון שזה נכנס לשאלה אבל שאלתי בעיקר מתייחסת לגבי יותר מצב של שאלה על הזהות
וזה מטריל אותי כי המון מחשבות והמון ניגודים בין המחשבות - יש לי סבלנות אבל רק רוצה לעבור את התקופה הזו בשלום

מצפה לשמוע מכאלו שעברו כזה דבר
שמור עדכון

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"