כל כך רוצה ומתאמצת למצוא זוגיות ועדיין חווה דחייה מגברים, למה זה מגיע לי?

גל בת 28 | כתבה את השאלה ב-13/11/23 בשעה 20:48

אני קצת לא מרגישה בנח להתלונן במצב הנוכחי שיש אנשים שאיבדו את יקירהם או מחכים לחטופים אבל עדיין מרגישה צורך לפרוק וזה בסדר כל אחד והחבילה שלו אז ככה אני בת 28 בתולה! ועדיין לא היה לי חבר! כן גם לא אהבה ראשונה. אני יודעת שבטח חלקכם גברים בעיקר חושבים עכשיו וואו היא בטח כונפה רצינית והבנות שבינכן בטח חושבות היא בטח עם דרישות מכולת ועפה על עצמה. אז זהו שלא! להפך אני זאת שחווה את הדחיה ולא זו שדוחה, יותר נכון אפילו לא דחיה. פשוט חופרים לפני הדייט ואחרי דייט נעלמים כלא היו. אני יתן לכם קצת רקע על עצמי. בגיל חטיבה כיתה ז עד יב עברנו דירה לעיר חדשה באותה תקופה גם משפחתי חוותה טלטלה גדולה ובנוסף אני חוויתי חרם מאוד מאוד קשה בואו נגיד שלא היו לי חברים מכיתה ז עד אחרי הצבא בעייני יש לזה השפעה גדולה כי כל כך הרבה שנים אבודות של חוסר תקשורת עם אנשים בני גילך. אחרי צבא התחיל להיות לי חברים ואז גם התחלתי לצאט לדייטים אבל כמו שאמרתי תמיד היה אותו דבר לא משנה איזה בחור מתלהבים לפני דייט מתכתבים איתך עד אור הבוקר וחופרים ואחרי דייט נעלמים כלא היו אז עוד הייתי סוג של שק חבטות שמורידה את הראש וכותבת להם הודעה ואז כשלא היו עונים ועברו כמה ימים הייתי אבי נעלבי וכותבת להם שזה פוגע גוסטינג ואפשר פשוט להגיד לא מתאים ברוב הפעמים אחרי זה הייתי מקבלת חסימה בווצאפ ואז עשיתי עצירה מדייטים במשך שנה שיפרתי את מראה החיצוני שלי החל מלוותר על תלתלים ולעשות החלקה, ניתוח אף למרות שאף לא היה נורא, הקפדתי ועדיין ללכת לחדר כושר למרות שאני במשקל טוב, בוטוקס עדין מאוד בשפתיים, הגדלת חזה בקטנה, זרקתי רוב בגדים שלי והלכתי לקנות מלתחה חדשה ועוד ועוד שינויים וכן גם בתחום האישי הלכתי לייעוץ וסדנאות אצל כל מתיימרים לפתור לך בעיה של איך סוף סוף להיות בזוגיות בואו נגיד שלקחתי הלוואה כדי לממן את כל זה שאני עדיין משלמת והאם זה עזר לי? חוץ מחור בכיס לא עזר! אני כבר פחות ביישנית, ניראה טוב לא בר רפאלי אבל ניראת יותר טוב מקודם זה בטוח ועדיין נופלת על בחורים לא רציניים שאחרי דייט פשוט לא פונים אליך יותר ונעלמים כן גם אלו שאמרו לפני שהם נגד גוסטינג וגם אלו שטענו ששבעו מקשרים מזדמנים ומחפשים משהו רציני זה פשוט לא עובד הפעם אני כבר לא פונה אליהם ולא מורידה ראש יום יומיים אחרי דייט לא פנו אלי פה זה נגמר מבחינתי פשוט לא אומרת כלום וממשיכה הלאה אך ברור שזה כואב. אני כבר בת 28 חגגתי לפני חודש ואף פעם לא היה לי חבר אני הרבה הרבה מאחורה ממה שצריך להיות ושלא נדבר על זה שאני בתולה אני לא מציינת את זה בדייטים כי אם אני יציין אז בטוח יברחו
אגב ניראה לי שברתי שיא אני בן אדם יחיד בארץ שלא הייתה לו אף פעם זוגיות בחיים ולעיתים אני אפילו מרגישה הכי מכוערת במדינה הרי מה גבר מחפש נטו יופי ואם אחרי דייט כבר לא פונים אלי אז כניראה שאני בחורה הכי מכוערת בארץ למרות שבואו יש ככ הרבה בנות עם חבר מאורעות נשואות לא יכול להיות שכולן מודל היופי..
בסביבה שלי כבר כולם נשואים מרבית הבנים והבנות שהיו איתי בתיכון התחתנו והביאו ילד ראשון לעולם
שלא נדבר על משפחה של אמא כולם כבר נשואים עם ילדים גם אלו שגדולים ממני גם אלו שבגילי ולמעשה נותרתי רק אני בת 28 לא נשואה בתולה שלא חוותה מעולם אהבה אחותי ועוד בת דודה בנות 20 ועוד שני בני דודים בני 15 הינה לאחרונה בת דודה שלי בת 30 ילדה בת ראשונה ובן דוד שלי בן 26 נולד לו בן ראשון לפני שבוע מרוב קינאה וכאב לא הלכתי לברית ולבריתה וכן ברור שאני מקנאה גם מהצד של אבא כבר כולם נשואים והורים וגם שם יש בני דודים בגילי. עכשיו בטח יהיו כאלו ירשמו לי כל אחד והקצב שלו אבל אצלי זה כבר לא עניין של קצב מזכירה לכם שאפילו חבר אחד לא היה לי מילא היה לי חבר ועוד לא הציע נישואין ניחה.. וכן אני מאוד רוצה להתחתן ממש לא כי אחרים התחנו כי למשל ילד אני עוד לא רוצה אבל כן באלי להתחתן ולהביא ילד עוד שנתיים שלוש מהיום לקראת גיל 30 אבל אני לא רואה את זה קורה איבדתי תקווה שבכלל אי פעם תהיה לי זוגיות אפילו הרב שאמא הלכה אליו בגללי אמר לה הבת שלך לא תתחתן ואם כן זה יקרה מאוד מאוד מאוחר אחרי שכולם כולם סביבה יתחנו והיא תשאר יחידה לגמריי בינתיים הנבואה שלו די מתגשמת ומוכיחה עצמה אני בינתיים הפסקתי ללכת לדייטים כבר חצי שנה שלא הולכת לא באלי אני יודעת מה הסוף של זה אז למה לצאת לדייט ואחכ לכאוב שהינה את מכוערת בעייני עוד גבר ולכן לא פונה אליך אחרי דייט. אם איי פעם אני יזכה להתחתן אני ככ יבכה בחופה ויגיד תודה לבן זוג מול כולם כאילו עושה לי טובה שמתחתן איתי כי אני ככ לא מאמינה שזה יקרה כמו שאיבדתי תקווה שבכלל גבר יתאהב בי וירצה אותי להיות זוגתו

בטח את

מכוערת טילים אל תתכחשי זה גרוע יותר

ביישנית או משהו אחר באישיות שלך מרחיק

חסרת מזל ותשארי לבד כל החיים

תתחנתני ותקימי משפחה אל תדאגי

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"