נותן לכלבים שלו לחרבן ולהשתין בכל פינה ואיים עליי כשפניתי אליו, איך להרחיק אותו?

אנונימי בן 32 | כתב את השאלה ב-25/11/23 בשעה 19:50

אני גר בבניין רכבת על עמודים כל מי שרוצה יכול להכנס לחדר המדרגות בבניין אין וועד בית ואף 1 לא מעוניין להקים וועד את אף 1 מדיירי הבניין זה לא מעניין כ"כ

השטח שסביב הבניין ממה שהבנתי מוגדר כציבורי
אי אפשר לגדר אותו ובגלל המצב הזה נכנסים לבניין נערים שלא קשורים לבניין מטיילים בין חדרי המדרגות ללא סיבה וחבורה של ערסים פנסיונרים מהבניין לייד פתחו פרלמנט בקומת העמודים של הבניין כל היום יושבים שם צורחים מעשנים ומפצחים גרעינים וזורקים על הרצפה קליפות של פיצוחים ובדלי סיגריות
אבל הבעיה העיקרית היא בחור מוזר שגר בבניין לייד הוא בא כל יום לבניין עם כלבי הדוברמן שלו ופשוט נותן להם לחרבן ולהשתין בכל פינה כולל בתוך חדרי המדרגות והוא גם מפזר סביב הבניין שאריות בשר כנראה כדי להאכיל חתולי רחוב

ניסיתי לדבר איתו ביקשתי ממנו יפה שיקח תכלבים שלו לגינת כלבים ולא יביא אותם לחרבן בשטח של הבניין ולא יפזר תשאריות הוא ענה "אז מה גם ככה הבניין הזה מוזנח "
ואיים גם שאם אני שוב יפנה אליו הוא איים שהוא יאכיל תכלבים האלה בבשר שלי ועוד כל מיני איומים
שחרר עלי תכלבים . די מהר הבנתי שהוא לא שפוי צילמתי אותו מקלל ואת הכלבים שלו שמחרבנים בקומת העמודים שלחתי את התמונות לערייה וגם הגשתי נגדו תלונה במשטרה אבל לא עשו עם זה כלום .

יום אחרי זה גיליתי שמישהו צייר גרפיטי של פין וכתב "go fuck yourself " על הקיר בחדר מדרגות מול הדלת שלי
לא ראיתי מי עשה את זה אבל אני חושב שמדובר באותו משוגע אולי כי המשטרה כן עשתה משהו בקשר אליו אבל מאיזשהי סיבה שיחררו אותו

וכנראה גם אם שוב התפתח איתו משהו המשטרה לא תעשה כלום

אף 1 מדיירי הבניין כולל בעלי הדירות הבודדים שגרים בו לא מוכן להתעסק בדברים האלה ובמיוחד לא בפסיכופט ,

גם היום המשוגע בא עם הכלבים שלו ושתה בירה וניפץ תבקבוק על הרצפה הפעם העדפתי לא להגיד לו כלום מפחד שהוא יתקוף אותי כי הוא נראה יותר עצבני מבדר"כ ושיכור

אני רוצה שהבן אדם הזה יפסיק להסתובב סביב הבניין אבל לא יודע איך אפשר להרחיק אותו בלי
כל הבירוקרטיה של צווי הרחקה ו...

מה אפשר לעשות כדי שהחולה נפש הזה לא הסתובב לי לייד הביית ?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בית, שכנים ושותפים "