שלום ,
אתם יכולים לקרוא לי מליפיסנט , אני בת 18 , סיימתי כיתה י"ב ואני מתגייסת בעוד מספר חודשים .
בכל שנותיי , ממה שאני זוכרת , תמיד כשמישהו היה מחבב אותי , רוצה להתחיל איתי או משהו בסגנון הייתי רואה את זה לפני שהוא בכלל פנה או אמר משהו על זה . תמיד ידעתי על מי שאוהב אותי או רוצה אותי , אך זה מעולם לא היה הדדי ולכן הקשר לא נמשך ועד היום לא היה לי חבר .
לפני כחודש הכרתי מישהו ממש חמוד , קטן ממני בחצי שנה . אני נפגשת איתו רק במפגשים של כל החברים ואנחנו לא מדברים הרבה , ולא מעבר למפגשים .
כל פעם קורה איתו משהו ( מיוזמתו ואני זורמת עם זה ) , פעם זה שאנחנו עושים כפיות במשך שעות ועושים נעים אחד לשניה ופעם זה שאני עושה לו מסאז' והוא מחבק אותי הרבה .
אתמול חגגנו לידיד יום הולדת והוא כל הזמן , מהרגע שהוא הגיע , ניסה למשוך ממני תשומת לב . אבל לא בדרך הטובה , לא במעשים טובים ונחמדים כמו ג'נטלמן , אלא בציניות , ירידות עליי , צחק על דברים שאמרתי ואת כל זה אהבתי וצחקתי מזה והוא ראה שאני נהנית אז הוא המשיך . ( לא רק הוא עושה את זה , אצלינו בחבורה יורדים אחד על השני כל הזמן וזה הכל בגדר צחוק ).
אחר כך הוא ביקש ממני מסאז' ( כמו תמיד , כי כולם כולל הוא טוענים שהמסאז'ים שלי ממש טובים ) , אך לא הסכמתי ואמרתי לו שאני לא עושה לו בגלל שהוא היה רע אליי כל הערב ולא מגיע לו . הוא ענה שהוא ניסה למשוך את תשומת הלב שלי כדי שאתייחס אליו , אמרתי לו שהוא היה יכול למשוך תשומת לב כג'נטלמן ולעשות דברים טובים ולא לרדת עליי ואז היה מגיע לו מסאז' ולא היה לו מה לענות .
מה שאני לא מבינה זה האם הוא מחבב אותי , מנסה להתחיל איתי .. או שהוא סתם מציק לי ורק לי ? ( יש עוד בנות שלהן הוא לא מציק). אולי בגלל שאנחנו תמיד נפגשים בחברה ולא לבד הוא לא מעז לעשות צעד ?
מה אתם חושבים ? מחבב אותי ? סתם מחפש תשומת לב ? אולי הוא מנצל בשביל מסאז'ים , למרות שזה נשמע טיפשי ?
*זה נמשך מאז שאנחנו מכירים , מהיום הראשון .
תודה לעונים (:
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות