אישה יכולה לקיים יחסי מין עם גבר שהכירה באקראי ולטענתה לא הטעם שלה ולא נמשכת?

איציק בן 54 | כתב את השאלה ב-19/12/23 בשעה 11:29

שלום
האם אשה יכולה לקיים יחסי מין מלאים עם גבר שהכירה באקראי ולטענתה הוא לא הטעם שלה ואינה נמשכת אליו?. השניים נפגשו לדייט ראשון לאחר שהגבר החזיר לאשה משלוח שאבד לה וביקש להכירה לאחר המפגש הראשוני המקרי. הדייט הראשון התקיים בבית קפה , לאחר תקופה ממושכת של שיחות טלפון ולאחר 3 דייטים השניים החלו לקיים יחסי מין מלאים בדירה ששכר הגבר. המפגשים נערכו אחת לשלושה שבועות לפרק זמן קצר יחסית ולמטרת סקס בלבד. הסקס בוצע מבחינת האשה ולטענתה למטרת התנסות ומתוך סקרנות, לאחר שנתיים שלא קיימה יחסי מין וכל חייה היתה עם גבר אחד. האשה מתעקשת לומר שמשיכה מינית לגבר שהכירה באקראי ועימו קיימה יחסי מין מלאים , לא היתה לה. מציינת שהוא כלל לא הטעם שלה ורק התחבב עליה בשיחות הטלפון שהתקיימו אחת ליום באופן עקבי. הקשר התקיים כחצי שנה.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"