מצורף שיר רקע

הזמן

דווח

נהל

אני מכור ל"סיקרט", כל היום פוגע ומעליב שם אנשים

ליאב בן 28 | כתב את השאלה ב-07/08/14 בשעה 23:31

אל תכעסו עליי ואל תשפטו אותי, בבקשה ממכם
אני באמת בא לספר כאן את הבעיה שלי... אני מרגיש שהכנסתי את עצמי למקום שקשה לצאת ממנו...

כן... גם אני הורדתי את אפליקציית סיקרט...
אני לא חושב שאני צריך להסביר מה זה - נראה לי שכולם כבר מכירים
אני כל היום יושב על האפליקציה הזאת ומעלה דברים רעים על אנשים
האפליקציה הזאת מוציאה ממני דברים ממש מכוערים שבכלל לא ידעתי שקיימים בי
אני כותב שם דברים על חברים מהתיכון, אני מוציא אנשים מהארון, אני מזלזל ופוגע שם באנשים סתם, ואפילו לפעמים מבלי לדעת מי הם ומה הם... מבלי בכלל להכיר אותם, העיקר לפגוע...

ובמציאות אני לא כזה! אני רגיש... אני אכפתי... אני בן אדם טוב. באמת!!!
אני לא מבין למה, אבל מהרגע שאני משתמש באפליקציה הזאת אני מרגיש שמשהו רע משתלט עליי, שפתאום אני נהיה בן אדם רע בלי מחסומים ובלי מעצורים.

פעם הייתי 24/7 על askpeople... היום אני חצי יום כאן וחצי יום בסיקרט
כאן אני עוזר לאנשים וקורא בעיות, ושם אני נכנס באנשים ויוצר בעיות
לא מבין מה נסגר איתי
חשבתי להוסיף לכאן סקר כמו שנהוג אבל באמת שאין לי אפשרויות להציע לעצמי...
חשבתי על האפשרות למחוק את האפליקציה... אני יודע שלא אעשה זאת, זה גדול עליי...
מתחנן לעזרה, ליאב.

עדכון מליאב, שואל השאלה 2014-08-09 20:04:54

תודה רבה לכל המייעצים שפתחו לי את העיינים
ידעתי שמה שאני עושה לא בסדר אבל לא ידעתי עד כמה זה חמור.
לא רציתי שתתעצבנו עליי, אבל תודה רבה על העצות
החלטתי למחוק את האפליקציה הזאת מהפלאפון והיא כבר 20 שעות לא אצלי! שוב תודה ושבוע טוב
שמור עדכון

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"