מבינה שהבעיה באופי שלי אבל זה מתבטא רק בעבודות משום מה, למה לא הולך לי בעבודות?

אנונימית בת 21 | כתבה את השאלה ב-17/01/24 בשעה 14:11

כאילו חברתית אם תשימו אותי עם אנשים חדשים הכל טוב אני מסתדרת אני עומדת על שלי יש לי בטחון והכל
אבל בעבודה אם תגידו לי למכור עכשיו זה פחות אני
לא זורם לי כל החרטוטים לאנשים לרמות אותם והכל
או במלצרות לזכור את כל התפריט ולהיות סופר חנפנית
לא הולך לי יותר מידי בעבודות של מכירה שיווק מלצרות וכאלה והיום זה רוב העבודות
כאילו לכאלה ללא ניסיון.. תואר או משהו..
מה דפוק בי למה אני לא כמו כולם כזה זורמת והכל
גם כל העבודות בחנויות בגדים אני נקרעתי נקרעתי באמת כל הלאסוף בגדים בכמויות ולקפל במהירות ולסדר כל בגד לשים במקום למצוא את המקום שלו והכל כאילו במהירות וכל שניה מבלגנים שוב ולא מצאתי את עצמי ממש היה לי קשה פיזית
ניסיתי כמה עבודות גם של צאט בכתיבה ולא התקבלתי כאילו אני לא עד כדי כך גרועה למה אני לא מוצאת כלום
אני רואה מלא בנות מוזרות סליחה אבל כן שעובדות בכל מקום ומסתדרות ממש מוזרות כאילו פירסינגים תל אביב סטייל חננות הכל מהכל כולם מסתדרים חוץ ממני!!! מבטיחה שיש לי מודעות ואם תשאלו אחרים אף אחד לא היה מאמין לי שאני ככה ולא מתקבלת לשום מקום
ההפך כולם אומרים למ מה את בלחץ מהראיון בדוק יקבלו אותך את יפה את אחלה למה לא ובסוף כאילו לכי תספרי לכולם שאת כישלון
בקצב הזה הכי רחוק שאגיע זה קופאית בסופר

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "עבודה וקריירה"