גרם לי להאמין במלא חרטות ורק הרים לי ואז התהפך, איך לחזור לתת אמון בגברים?

רונה סטודנטית בת 22 | כתבה את השאלה ב-12/02/24 בשעה 14:05

הכרתי בחור מילואימניק באחת האפליקציות פשוט מושלם כל מה שחיפשתי אי פעם בגבר אני בחורה מפונקת אבל עם ראש על הכתפיים עובדת ולא חיה על חשבון ההורים בקיצור הבחור עף על זה וכל הזמן רק הרים לי על כמה שאני נסיכה ופשוט גרם לי להאמין במלא חארטות שאני באמת האמנתי אבל זה היה טו גוד טו בי טרו ואני לא אחת שמאמינה לכל דבר אבל הוא פשוט היה ממיס אותי וזה אף פעם לא קרה לי מהתכתבות היה עולה בקור בשלג לדבר איתי בטלפון כי לא היה קליטה במוצב שלו ברמה כזאת ברגע כשהחלטנו שנפגשים דיברנו על הדייט ולא הפסקנו לחכות לו שתבינו לא ראיתי את הבן אדם והוא לא הפסיק לפנק אותי לקנות לי כל בוקר מתנות נתן לי באמת להרגיש מיוחדת ולא כמו רוב הגברים היום שכל מה שמעניין אותם זה להשכיב אפילו לא דיברנו על דברים מיניים. כשהוא חזר מלבנון למרכז הוא פשוט בקושי היה זמין וכשהגיע היום שהיינו צריכים לצאת חבר שלו חזר מעזה אז אמרנו שניפגש ביום למחרת ואז הוא פשוט קיבל רגליים קרות ופתאום האביר על הסוס הלבן הפך לפאק בוי ושלח לי הודעה אם אני רוצה לישון אצלו הייתי בשוק ברור שאמרתי לא ושאני רוצה לראות אותו פנים אל פנים ואז הוא התקשר ואמר לי שהוא מפחד מזוגיות מפחד להתחיל משהו אז אמרתי לו שקודם ניפגש ונראה מה זורם לנו וכן הכיוון שלי זה זוגיות הוא הגיע ישבנו ברכב היה כבר 12 בלילה והוא פשוט לא היה אותו הדבר בהתנהגות ואני רציתי פשוט לבכות הוא חיבק ונישק אבל לא רצה קשר וכל הפגישה הייתי פשוט בהלם טוטאלי
אני יודעת שאני נשמע מפגרת אבל חשבתי שיש משהו שונה בו רציתי להאמין שזה אחרת ואתם תצחקו אבל נשבר לי הלב ולא הפסקתי לבכות ועבר כבר כמה ימים ואני באותו המצב ואני חושבת שאיבדתי אמון בגברים ויכול להיות שרובכם תגידו שזה קורה לכל אחת אבל אני מנוסה אני יודעת למה להאמין ולמה לא וזה פשוט שבר אותי
איך עוברים הלאה עכשיו?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"