לא מקבל את הגבולות שלי ורוצה שנשכב כל לילה, יש מצב שהוא מכור למין?

תותית בת 28 | כתבה את השאלה ב-21/02/24 בשעה 14:03

אני ובן זוגי כבר כמה שנים יחד ,אני מאוד אוהבת אותו ואני יודעת שגם הוא אוהב אותי , היחסי מין בינינו ממש טובים בעבר היינו שוכבים כמה פעמים ביום אבל לפני שנה וחצי בערך התחלתי להתמודד עם מצבים נפשיים ודיכאון הוא כן שם בישבילי דואג לי מקשיב ומכיל אותי עד שמדובר במיטה שמן הסתם גם החשק המיני יורד במצבים שכאלה והוא מודע לכך כי גם דיברנו על זה שבחודשים האחרונים אין לי חשק מיני והוא גם מרגיש את זה אבל הוא מבחינתו רוצה שנשכב כל לילה ושיש לילות שאני עייפה ומסרבת הוא פשוט נשאר ער כל הלילה עד הבוקר ולא רק שנשאר ער הוא גם נוגע בי שאני ישנה ופשוט לא נותן לי לישון ושאני מסרבת שיגיע בי הוא מתעצבן אפילו לילה אחד יצא מהבית כי לא רציתי שיגיע בי בנוסף הוא מתחיל עם מסע שיכנועים ומנסה בלי להרפות אני מאוד אוהבת אותו ורוצה לספק אותו אז כן הרבה פעמים אני שוכבת איתו גם בלי חשק רק כדי שהלילה יגמר בטוב אבל לפני כמה לילות הוא עשה מעשה שממש יכעיס אותי כי סירבתי הוא פשוט חיכה שאני ארדם ופשוט קיים איתי יחסים שישנתי וכעסתי ורבנו והוא הלך לאמא שלו באמצע הלילה הוא לא מבין את הטעות שהוא עשה מבחינתו הוא חושב שזה תקין כרגע הוא אצל אמא שלו כבר כמה ימים ואמר שקשה לו להיות לידי כי הוא חרמן אז מעדיף להתרחק בינתיים באמת שאני לא יודעת מה לעשות מצד אחד הוא בן זוג טוב והוא אבא טוב ואני אוהבת אותו ומאמינה בקשר שלנו מאוד מצד שני אני לא יכולה לקבל את זה שהוא לא מקבל את הגבולות שלי יותר

האם הבן זוג שלי מכור למין?

כן

לא

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"