מרגישה שהתרגל לסטנדרט של הפורנו ומושפע מזה, זה מציק לי ורוצה שיתלהב ממני, עצות?

מיפ בת 18 | כתבה את השאלה ב-27/02/24 בשעה 12:14

שאלה בוטה.. סליחה.. יוצאת עם אדם מהמם בגדול.. אבל בסקס...
1. החזה שלי קטן, לא שטוח אבל קטן,. והוא מאוד לא אוהב את זה... ואני הראשונה שלו, מרגישה שהתרגל לסטנדרט וירטואלי של מידה D..
2. הוא כל הזמן רוצה שארקוד ואזוז כדי לגרות אותו, כמו ששחקניות עושות. אם אני לא מציגה את הגוף שלי ומשחקת כמו שהוא אוהב פשוט לא יעמוד לו. בניגוד לאקס שהיה מסתער עלי ברגע שהייתי מורידה חולצה... הוא רוצה שאהיה פעילה מאוד...
3. אני גומרת בשקט, ובקושי יוצאים לי נוזלים ואני לא גונחת בקול או משפריצה זה פשוט לא באמת קורה. והוא נראה מבואס מזה "אולי לא באמת גמרת כי היית ממש בשקט" וזה לא נכון והוא מאמין אבל מבואס שאני לא רועשת כזאת כמו בפורנו אולי...
הוא לא אוהב להיות פעיל כל כך, הוא רוצה לשכב אחורה ולתת לי כזה לפתות אותו. ואז הוא חרמן מאוד, ונמשך אלי, אבל... משהו מציק לי.אני רוצה מישהו שיתלהב מהמראה שלי גם בלי שאני רוקדת, ואני באמת יפה מאוד. זה מבולבל קצת אני יודעת אבל עדיין אשמח לעצות?

לגיטימי?

הוא מושפע מפורנו מאוד

זה כמו כל גבר

נשים תמיד צריכות להיות מפתות

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"