יש לי קראש על תלמיד של אבא שלי, איך לדבר איתו בלי שזה יצא מביך?

איילה בת 15 | כתבה את השאלה ב-15/03/24 בשעה 12:37

טוב אז אתם יכולים לקרוא לי איילה בשביל השאלה, כל השמות בשאלה בדויים.
אז בכל מקרה, אבא שלי הוא מורה פרטי. עד עכשיו הוא היה מלמד בעיקר תלמידי יסודי אבל לאחרונה התחיל להגיע אליו תלמיד בערך בן 16 או 16 וחצי, נקרא לו טל. בדרך כלל אני יוצאת מהבית או נשארת בחדר שלי בזמן השיעורים אבל הייתי סקרנית להכיר אותו ולכן יצאתי כזה להגיד שלום והוא נראה לי חמוד. עכשיו אני רוצה לנסות להכיר אותו ולהתקרב אליו מבלי שזה יצא מביך. מבחינת אבא שלי זה לא תהיה בעיה, נראה לי הוא אפילו קצת רוצה שיהיה בנינו משהו, אבל לא נעים לי מטל. הוא בא לאבא שלי כדי ללמוד ולהשלים חומרים, לא כדי שהבת שלו שהיא צעירה ממנו בשנה או שנתיים, אני כמעט בת 15, תפלרטט איתו. ובגלל שבשיעורים הקודמים שלו הייתי מאוד ביישנית וקצת הסתתרתי ואולי גם יצאתי קצת פדחנית, אני נוטה להתנהג ככה כשאני נבוכה, אז זה יראה לו עוד יותר מוזר. מה גם שהוא לומד בישיבה ככה שאני מתארת לעצמי שאין לו ממש ניסיון בקשר עם בנות, גם אני כמעט ולא בקשר עם בנים, והפעם האחרונה שהיו לי רגשות כלפי בן היה לפני כמה שנים וגם אז זה לא היה ממש משהו אמיתי, מאז היו לי רק רגשות כלפי בנות, אני לא סגורה על המיניות שלי אבל זה כבר סיפור אחר, ו'שיפים'.
טוב קיצר תיארתי בערך את כל הסיפור. אז איך אני מדברת איתו בלי שזה יביך אותו?
נ"ב, משום מה המקלדת לא נותנת לי להשתמש בסוגריים וכאלה אז נאלצתי להשתמש בפסיקים במקום, לכן מתנצלת אם היו כמה קטעים לא מובנים.

עדכון מאיילה, שואלת השאלה 2024-03-15 22:23:21

הוא לא ממש דתי, פשוט בא ממשפחה קצת דתייה ולכן הוא לומד בישיבה, למרות שהוא לא רוצה. פשוט ראיתי שזה בלבל אנשים.
שמור עדכון

איך לדבר איתו?

פשוט לגשת לפני או אחרי השיעור ולדבר טיפה, אבא בעצמו הציע

לשבת בסלון או משהו וסתם להגיד שלום ובסוף הוא יתייחס אלי

לתת לאבא להוביל את העניינים (הוא לא יודע על הקראש)

אחר (פירוט בתגובות)

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"