חושב על האקסית עדיין וניסיתי להחזיר אותה לפני שבועיים, אי פעם אפסיק לחשוב עליה?

גונן בן 22 | כתב את השאלה ב-20/03/24 בשעה 11:45

היינו ביחד 5 שנים, נפרדנו לפני שנה.
ניסיתי לנסות להחזיר אותה לפני שבועיים.. לדבריה היא התחילה מערכת יחסים חדשה.
במהלך השנה הזאת חוויתי, הייתי עם בנות וגם בזוגיות.
אף אחת לא הייתה כמוהה, החיוך המושלם שלה.. הצחוק.. העיניים..
כשהיא כתבה לי שהיא במערכת יחסים נשברתי.
אבל לא הראתי לה. כתבתי לה שהוא זכה בלוטו ושאני אוהב אותה.
וניתקתי קשר..
אני כבר ביום יום לא כל הזמן חושב עלייה, אבל לפני השינה פתאום עולים לי מחשבות.
אני לפני חצי שנה פגשתי את אבא שלה, והוא ואני ממש קרובים.
הוא אמר לי בזמנו ששנינו צריכים לחוות מערכת יחסים עם אנשים אחרים כי זה נדיר שאנשים מתחילים יחד מהתיכון ומסיימים יחד כמשפחה בלי הפסקות..
"מה ששלך שלך".
אני תוהה מה יהיה, האם אני אי פעם אפסיק לחשוב עליה סופית?
יש לה יום הולדת עוד 4 חודשים, כבר החלטתי לא ליצור קשר ולא לשלוח כלום.
כדי להראות שהתקדמתי הלאה אני מניח.
מעניין אם יזיז לה.