קפצתי אליו ״בהפתעה״ בלי להודיע והוא אמר שזה מוזר ושאני אובססיבית, זה לא לגיטימי?

מבולבלת בת 23 | כתבה את השאלה ב-30/03/24 בשעה 18:16

לי ולבן הזוג שלי יש קטע שאני באה אליו בסופ״שים ואנחנו מבלים ביחד, כי שנינו עובדים ולומדים במהלך השבוע ואנחנו לא רוצים להפריע כביכול אחד לשניה.
הסופש הזה קבענו בחמישי שאבוא אליו בשישי.
כשהגיע שישי באזור שעות הצהריים, פשוט באתי אליו לבית ודפקתי בדלת בלי הודעה מוקדמת בווצאפ שאני באה או משהו בסגנון, חשוב לציין שזאת פעם ראשונה שזה קורה ושאנחנו בקשר די ארוך של שנתיים.
הוא אמר שזה נראה לו ממש מוזר שעשיתי את זה ואיכשהו קפץ למסקנה שאני אובססיבית..
זה באמת היה מוזר לקפוץ אליו בלי ״אזהרה״?
אני לא רואה שום בעיה עם זה.. אני באמת מוזרה שזה מה שחשבתי ושזה לא לגיטימי שאבוא אליו פשוט ככה?
אגב, זה תסמינים של אובססיה בכלל? כאילו אני באמת מאוד אוהבת אותו אבל מפה ועד לאובססיבית? נראה לי קצת מוגזם..