מרגישה שאני ובעלי לא באותו ראש בקטעים הרציניים, מרגישה שם לבד, מה אפשר לעשות?

תמר בת 27 | כתבה את השאלה ב-14/04/24 בשעה 13:23

אני ובעלי בזוגיות כבר 5.5 שנים מתוכם נשואים שנה וחצי
אני מרגישה שבאמת מתחילת הקשר היינו החברים הכי טובים. צוחקים על אנשים, מסתלבטים, רוקדים שרים ביחד וכו.. ממש חברים הכי טובים.
אבל מה שכן בדברים ה״רציניים״ כביכול הפחות מצחיקים ונחמדים בחיים אני מרגישה פער די גדול. בין אם זה החתונה, הבאת ילדים, תכנון ארוחות משפחתיות, טיולים, מה לעשות בשבת, תמיכה ועזרה כשמישהו חולה וכו. בכל הדברים היותר קשים ורציניים האלה אני מרגישה שהוא לא איתי ככ. שהוא ילד קטן שעושה צחוק מהכל. עכשיו מצד אחד זה למה התאהבתי בו, כיף לנו וצחוקים והוא החבר הכי טוב עד שמגיעים לקטעים האלה ששם אני מרגישה לבד. שהוא ציני ולא רגיש. מה אפשר לעשות??? תודה לעונים