בתול בן 26 לא הולך לי עם בנות, קשה לי שאין לי ניסיון מיני ונמאס לי מהמצב, עצות?

אנונימי בן 26 | כתב את השאלה ב-20/04/24 בשעה 19:40

אני בן 26 ואף פעם לא הייתי עם מישהי, לומד הנדסה בטכניון וחברים שלי אומרים שאני נראה טוב אני כבר בכנות לא מרגיש אובייקטיבי לגבי המראה שלי. פעם ראשונה שיצאתי עם מישהי הייתה בגיל 24, יש לי אפליקציה ומידי פעם יוצא לי להתחיל פנים מול פנים, אז יוצא לי לצאת לדייט כל כמה חודשים, אבל לא ממש מצליח לי... לא יודע מה הקטע אבל בנות ממש קשות ופוסלות ממש מהר על ההתחלה, גם בנות שהתחלתי איתן פנים מול פנים ואפילו אמרו לי שהן התלהבו ממני בהתחלה. לא יודע אם זה רק אני אבל בתור גבר ממש קשה להכיר, צריך לעשות הרבה מאוד בשביל דייט שככל הנראה בסוף לא יצליח.
מעבר לזה שאני רוצה באמת למצוא זוגיות ובנות לא ממש שמות עלי, כבר נהיה לי ממש קשה גם בקטע החברתי שאין לי ניסיון מיני ובאמת נמאס לי מהמצב הזה, אני רוצה לחוות חוויות ולהנות במקום להביא ביד כל הזמן, אני עוד רגע בן 30. חשבתי למצוא סטוץ כדי להוריד מעצמי לחץ לחץ, אבל זה גם לא קל... איך אפשר למצוא משהו קצר? ניסיתי בטינדר ולא ממש הולך, הייתה מישהי רחת שדיברתי איתה, אבל הייתי כנה איתה ואמרתי שאין לי ניסיון והיא ישר חתכה ממני, אז לצערי אני צריך לשקר בקשר לניסיון שלי כדי שבכלל יסתכלו עלי, אבל זה גם מלחיץ אותי שכולם מסביב עם הרבה ניסיון ולי לא היה כלום. אני לא יודע איך אני אגיב בפעם הראשונה ואיך זה מרגיש בכלל.
בקיצור המצב חרא וממש קשה לי...

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"