בת הזוג יצאה למועדון בזמן הפסקה, השתכרה, ודיברה עם בחור.

דן בן 32 | כתב את השאלה ב-18/04/24 בשעה 14:42

אהלן.
אני ובת זוגתי ביחד 8 חודשים.
בתקופה האחרונה חווינו המון משברים וריבים, ולאחרונה בעקבות כך, החלטנו לעשות הפסקה.
הובהר מעבר לכל ספק שבזמן ההפסקה אנחנו עדיין מוגדרים זוג לכל דבר, פשוט לוקחים צעד אחורה להירגע קצת ולעשות חשבון נפש.

בזמן ההפסקה, בת הזוג יצאה לילה של קרחנות בתל אביב. היא וחברה שלה סגרו לילה במלון, הלכו לבר, שתו, השתכרו, ומשם זרמו למסיבה במועדון.
חברה שלה היא בחורה מאוד, אבל מאוד, סטוציונרית. היה ברור שברגע שבת הזוג שלי הולכת איתה ללילה של אלכוהול ומועדונים, החברה שלה מהר מאוד תמצא מישהו להתמזמז איתו שם.

ואכן, שני בחורים ניגשו אליהן במועדון. חברה של בת הזוג שלי זרמה כמובן עם הבחור שניגש
אליה, נשיקות מזמוזים נגיעות. לבריאות. חבר שלו, כמובן, ניגש לבת הזוג שלי.
עכשיו, לכולנו כאן ברור שהוא לא הגיע לדבר איתה על תחזית מזג האוויר ביום למחרת, כן? ברור לכולנו שהבחור ניגש אלייה במטרה אחת: להתחיל איתה. בטח כשחבר שלו כבר הספיק להחליף לפחות 4 ליטרים של רוק עם חברה שלה.

בסיטואציה כזו, תוך כמה זמן על בחורה שנמצאת בזוגיות לשלוף את משפט הקסם "זה לא מתאים, יש לי חבר"? לטעמי, בין 20 ל 30 שניות לכל היותר. אבל לא. מסתבר שהם דיברו, וכמה דקות טובות. בת זוגתי טענה מולי שהיא ממש לא הבינה שהוא מתחיל איתה, אלא סתם רק בא לדבר. חשוב לציין שחברה שלי מאוד חשדנית בכל אינטרקציה הכי מינימלית שלי יש עם בחורה, אז זה קצת לא מסתדר.
רק לבסוף, כשהבחור החליט להעלות הילוך, היא אמרה לו, באלו המילים: "לא מתאים, יש לי חבר. אמנם אנחנו בהפסקה.. אבל יש לי חבר".

מה העניין לציין שאת בהפסקה עם בן הזוג שלך? זה ממש לתת פתח לאותו בחור. זה כמעט להצטער על זה שאת צריכה להגיד לו שאת בזוגיות.
לטענתה, אמרה את זה גם כי הייתה תחת השפעת אלכוהול, מה שאגב, הופך את זה בעיניי לגרוע יותר.

חשוב לציין שאת כל הפרטים האלה דליתי מבת הזוג. היא ממש לא ששה לשתף אותי בכל הפרטים, אלא אני הבנתי מבין השורות שחברה שלה התמזמזה עם מישהו, ומשם תחקרתי אותה כבר יותר לעומק. זו לא סיטואציה שהיא באה וסיפרה לי על זה מיוזמתה.

הדבר המרגיז הוא שבת הזוג שלי היא בחורה מאוד קנאית, וברור שאם המצב היה הפוך, היא מאוד לא היתה אוהבת את זה.

למען הסר ספק, אין לי בעיה שבת הזוג שלי תצא פעם ב... למועדון, תשתה בטוב טעם ותשתחרר קצת. אבל עצם זה שהיא בחרה לעשות את זה בזמן ההפסקה שלנו, שזה בעיני היה זמן לחשבון נפש, ולא לחגיגות, ובעיקר לעשות את זה עם חברה שרק מחפשת תשומת לב גברית, זה בעיניי לא מתאים בכלל.

עד לרגע זה היא לא באמת ביקשה סליחה על ההתנהלות הזו, אפילו שהיא הסכימה איתי ש"כן צודק אני לא הייתי אוהבת אם היית אומר למישהי שאתה מדבר איתה במועדון, שאנחנו בהפסקה". התנצלות אמיתית וכנה, לא היתה שם.

אשמח לשמוע את דעתכם. האם בעיניכם אני מגזים? או צודק?

האם אני צודק שההתנהלות לא מתאימה, או מגזים?

צודק

מגזים

אחר (פירוט בתגובה)