מאז שאמרתי לחברה שלי על הקראש שלי היא מדברת איתו ומוציאה אותי רע לידו, מה לעשות?

אנונימית בת 15 | כתבה את השאלה ב-23/04/24 בשעה 12:04

אז יש לי חברה שאמרתי לה שיש לי קראש על מישהו כבר מתחילת שנה והיא אפילו רשמה לי שכדאי לי אולי להציע לו ומאז שאמרתי לה שיש לי קראש עליו היא כזה כל הזמן מאז היתלבשה יותר יפה והתחילה יותר לדבר איתו ושכל פעם שהיתקרבתי אליו היא פשוט הוציאה אותי ממש רע ובאמת חשבתי על זה וסמכתי אליה ממש גם רציתי להציע לו פשוט לא מצאתי זמן .. ואז לפני חופשת הפסח הוא הציע לה ואני פשוט הרגשתי זוועה כי הוא הציע לה בבית ספר וזה היה שיעור ספורט אז הם ישבו יחד ודיברו ואני כזה היסתכלתי מהצד ופשוט לא יכלתי להיסתכל ולא ידעתי מה לעשות חשוב לציין שכל החברות שלי ברגע הזה היו רק איתה ואמרו איזה זוג יפה הם הולכים להיות וזה ואז כזה שהיא שניה לא הייתה איתו אז אני אמרתי לה לבוא רגע והיא צרחה אליי יואו מה את רוצה עכשיו ואני אמרתי לה כזה אתם באמת זוג והיא אמרה לי שכן ואמרתי לה כזה אבל את זוכרת שאמרתי לך שאני מאוהבת בו נכון, ואז היא פשוט צרחה עליי מה אכפת לי ממך בכלל ופשוט ראיתי את כל החברות שלי איתה כזה ואז הם באו אליי ואמרו לי כזה באוזן אתם גם ככה לא מתאימים ואני לא יודעת מה לעשות לנתק איתה קשר או להתעלם ..

מה כדאי לי לעשות

להתעלם ממנה

לנתק איתה קשר

לדבר איתה

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"