שכבנו והוא הוציא את הקונדום כשעשינו הפסקות ובסוף גמר בחוץ, יש סיכוי להריון?

בחורה לחוצה.. בת 20 | כתבה את השאלה ב-30/04/24 בשעה 17:28

טוב אז שכבנו והיה לנו רק קונדום אחד הוא לא גמר בפנים בשום שלב אבל הוא הוציא את הקונדום בערך איזה פעמיים שלוש שעשינו הפסקות
הוא לא גמר ואת הקונדום הוא דאג לשים באותו הכיוון
ובסוף הור גמר בחוץ אבל אני מפחדת שזה לא טוב אני יודעת שלא משתמשים באותו קונדום ושזה חד פעמי אבל זה מה שקרה וגם לפני האקט ישבתי עליו קצת על הרגל לא ממש עליו אבל לא היה קונדום.. אשמח ממש לעזרה
אין סיכוי להיכנס להריון?
אני גם אמורה לקבל מחזור עוד כמה ימים ואני מפחדת שזה היה כשבייצתי, במידה וכן קיבלתי מחזור זה אומר גם שאני 100 אחוז מוגנת נכון? למרןת ששכבנו כמה ימים לפני
אשמח לעזרה בבקשה

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"