איבדתי את הבתולין בגיל 17 לסטוץ ועכשיו הוא נעלם עד כמה זה נורא

אנונימית בת 17 | כתבה את השאלה ב-30/04/24 בשעה 16:15

אני תמיד ממש שומרת על עצמי והיו לי מלא הזדמנויות לשכב עם אנשים שהיה איתם משהו יותר רציני בעבר אבל לא הסכמתי כי ממש היה חשוב לי לשמור את זה למישהו שזה יהיה רציני ואני אסמוך עליו. הבחור היה ממש הטעם שלי ונפגשנו פעם ראשונה ומהר מאוד זה הלך לכיוון הזה. לא סיפרתי לו שאני בתולה אבל הוא הבין והתמודד עם הסיטואציה בעדינות ושאל הרבה אם אני מרגישה בנוח וכאלה. כשהוא החזיר אותי הביתה הוא ראה שאני בהלם ואמר שהוא רוצה לראות אותי שוב לא בהכרח בקטע כזה. עבר שבוע והוא דיבר איתי קצת בימים שאחריי ועכשיו הוא נעלם ובגדול לא רוצה איתי קשר. אני יודעת שזה לא פייר כלפיו לצפות שהוא ימשיך את זה ושזה התפתח למשהו מעבר כי זה התחיל כסטוץ והוא לא הבטיח לי כלום ואני בעצמי לא יודעת אם באלי אותו לרציני אבל אני יודעת שתמיד עכשיו הוא יהיה בראש שלי כי הוא הראשון ואני אכעס על עצמי שבזבזתי את זה על מישהו שנעלם לי ככה ישר. אני רוצה לכתוב לו משהו אתם חושבים שאני צריכה? וגם עד כמה זה גרוע מה שעשיתי ואיך ממשיכים הלאה?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"