שכבתי עם מישהו שחברות שלי מכירות ועכשיו הן כועסות עליי, איך לתקן את המצב איתן?

מיכל בת 18 | כתבה את השאלה ב-02/05/24 בשעה 14:13

הי
קוראים לי מיכל
לפני חודש היה לי הידלקות מסוימת על מישהו
שהוא בסביבה שלי יחסית והתנשקנו והוא אמר שהוא ישלח לי הודעה יום אחרי והוא לא שלח, לאחר מכן ראיתי אותו במסיבה והדברים לא ממש נפתרו .
שלושת החברות הכי טובות שלי מכירות אותו למדו איתו
והן סבלו ממני חפירות עליו מאז ותמיד אמרו לי להפסיק עם זה .
לפני כמה ימים הוא שלח לי הודעה והציע שניפגש
דיברנו ברכב שלו והוא היה מאוד כנה ואמיתי
ובסופו של דבר הציע לי לעלות אליו הביתה
והסכמתי ודיברנו אצלו
שאלתי אותו אם הוא מוכן לזוגיות והוא אמר לי שהוא נפגע מקשרים ולא מחפש
ואם הוא יכנס לזוגיות עכשיו זה יסתיים בתוך חודש .
הוא אמר לי שמחר הוא לא ישלח לי הודעה ושהוא לא רוצה לפגוע בי אז אם אני רוצה באמת אני יכולה ללכת והכל בסדר. אבל נשארתי.
התמכרתי לכנות שלו לדוגרי.
כל השיחה דיברנו בעיניים ורק בעיניים
ואז שכבנו
וזה היה הסקס הכי טוב שהיה לי
ואחרי הצעתי שזה יהפוך לדבר קבוע
קבענו חוקים 1 בלי לספר לאף אחד
2 כבוד 3 בלי חיים אישיים 4 בלי קנאה וסצנות 5 ובלי זוגיות 6 כנות מלאה
ואז שיצאתי ממנו חברות שלי כעסו עלי נורא ולא האמינו שעשיתי את זה והן לא מוכנות לדבר איתי .
ועדיין לא ממש דיברתי איתו כי אני לא רוצה לפתח שיחה.
אבל אני מרגישה קצת בדיכאון
אני לא אוכלת ממש מרוב מחשבות ורגשות
חלקם טובות וחלקם פחות . מתהפכת לי הבטן שאני חושבת על מה. שהיה בנינו , נהיית לי צמרמורת ובחילה טובה כזאת
אני חא יודעת איך לתקן את המצב עם חברות שלי
ומה לעשות איתו כי בתכלס הצעתי את זה כי אני חושבת שאני יכולה לשנות אותו ושהוא יתאהב בי
ק

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"