הסקס גרוע כי אין לנו מספיק כסף, זה כולן? יכול להיות שהיה לה בעבר סקס בשביל כסף?

ג'ון בן 30 | כתב את השאלה ב-06/05/24 בשעה 13:21

אשתדל לקצר
שלום רב אני בן 30,נשוי שנתיים.
בחודשים הראשונים עם אשתי היה סקס טובה,לאחרונה הסקס גרוע כי פשוט אין לנו מספיק כסף,נולד לנו ילד ויש הוצאות.
עכשיו אני אמנם קצת נאיבי ,אבל ראבק... זה ממש מפחיד שאפילו האשה רוצה לעשות סקס רק כשלמעשה הכסף ממריץ אותה לכך.
אז מה ההבדל בינה לבין כל אשה ? מה ... אם אני אעשה כסף פשוט להתגרש ולזיין כל אחת?
כי אני בעצם מרגיש שהיא פשוט כמו כל אחת ! יש כסף ? קיבלת ... אין כסף ? תביא ביד.
סלחו לי על הבוטות אבל זה ממש ככה... הקונספט של הנישואים לא מזויף מלכתחילה ? או אפילו של זוגיות ?
שאלה פילוסופית משהו..
דבר שני יכול להיות שלאשתי בעברה היה סקס בשביל כסף וזה דפק לה את המוח ברמה הפסיכולוגית?
או שזה סתם השערה מרירה שלי?
אני יודע בוודאות שהיה לה שוגר דאדדיס בעבר.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"