Anatidaephobia - פחד מברווזים

בדוי בן 17 | כתב את השאלה ב-17/01/13 בשעה 08:30

תשמעו יש לי פחד פסיכולוגי מאוד חזק מברווזים..קראו על הפוביה הזאת בגוגל אם תרצו.
זה השם באנגלית:Anatidaephobia
בקיצור יש לי תחרא הזה..אני הולך לפסיכולוגים ומה לא ולא עוזר שום דבר.
בעיקרון, עד כמה מגוחך שזה יישמע-אני תמיד חושב שיש ברווזים לידי ואני מפחד מזה בצורה מטורפת.
נגיד אני אוכל קורנפלקס אז לפעמים כשצריך לפתוח קופסה חדשה אני מפחד כי אני מפחד שבפנים יהיו ברווזים.
או נגיד קרה לי לא פעמיים ולא שלוש, שהלכתי להשתין והמכסה של השירותים היה סגור ופחדתי כמו מטורף לפתוח אותו כי פחדתי שיהיו בפנים ברווזים שישחו או משהו.
כשזה קורה אני נדפק כי אני לא יכול להשתיןלחרבן.
בקיצור בצבא אני הולך להידפק בגלל הבעיה הזאת ממש חזק. ואני מפחד שלא יאמינו לי..
בקיצור מה אני צריך לעשות? ומה אני אהיה ג'ובניק?
ועוד דוגמה שתמחיש לכם עד כמה המצב מעצבן:
למשל אני יושב בשיעור-ואני כל הזמן מסתכל על החלון כי אני מפחד שיהיה שם ברווז שמסתכל עליי-ככה אני לא מרוכז בשיעור ואני נדפק

מה אני אמור לעשות לעזעזל?!

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"