היי,
בעקרון אני מאמן כושר אישי, יועץ תזונה ומהצד עובד כמציל בים.
(יש לי גם תואר במדעי המחשב שאני לא משתמש בו כי אני לא ממש אוהב מחשבים, זה משהו שההורים שלי רצו שאני אעשה).
לאחרונה בגלל המצב הבטחוני, העסק שלי נפגע בצורה דרמטית.
אנשים הפסיקו לצאת מהבית, היו דבוקים מול הטלוויזיה, וכמובן שזה פוגע בכל העסקים בארץ.
הפסדתי המון קליינטים בתקופה של צוק איתן.
הקליינטים שלי חוזרים אלי לאט לאט, אני רוכש גם קליינטים חדשים, אך עדיין אני לא משגשג כמו בתקופה שהייתה לי עד שהתחיל המבצע נגד החמאס.
הייתי מגיע למצבים שהייתי עושה חמישה אימונים אישיים כל יום כולל שישי + משמרות בחדרי כושר + מייעץ תזונה לקהל הרחב ומהצד עובד כמציל בימים שהיו פחות עבודה שבתות וחגים.
הייתי סוגר משכורת של למעלה מ- 20.
כיום, היא עומדת על 4.
אני מחפש לי עוד עבודה מהצד, אחרי המון חיפושים, כל מה שבתי עסק צריכים זה עוד מנקה (עובד זר שינקה רצפות, יזרוק זבל, ינקה שולחנות וירים את הזבל שכל האנשים משאירים).
*חברים שלי אמרו לי לנסות ולא לשלול מראש*
הלכתי לעבוד משמרת אחת לנסות איך זה.
לא הבנתי איך בן אדם משכיל כמוני מגיע למצב שהוא מנקה זבל של אנשים, מנקה רצפות ומסתובב כל היום ליד פחי זבל.
בסוף העבודה אמרתי להם שאני לא חוזר יותר.
אמרתי גם לחברים שלי שאני לא חוזר יותר לשם גם אם ישלמו לי 100 ש"ח לשעה.
אז הם אמרו לי "נו בטח כי אתה מפונק".
גם המעסיק אמר לי שלא צריך להיות מפונק.
זה קשור בכלל למפונק?
הסיבה שלי היא שאני אזרח ישראל, בן אדם משכיל עם המון ידע והרבה ראש להציע ואני לא אמור לעבוד בעבודה של עובדים זרים.
זאת השפלה לאזרח ישראלי ובן אדם משכיל לעבוד בעבודה כזו.
למה מה קרה?
האם אני באמת מפונק ואני לא רואה את זה או שהם טועים?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות