יש לי בעיה שקצת קשה לי להגדיר.
אני פשוט לא רואה שום אפשרות שיהיו לי חיים שאני אהיה מרוצה מהם.
אני לא יפה במיוחד, לא מוצלחת בשום דבר בצורה פנומנלית, אם להיות כנה אני מעדיפה להישאר בבית ולהיות במחשב כל היום מלעשות משהו בעל משמעות.
אני מוצאת את עצמי מסתכלת על סרטונים ביוטיוב כל היום ופשוט לא עושה כלום.
אני לא מצליחה למצוא בתוכי רצוןמוטיבציה לעשות משהו.. כאילו אין בי כוחות לקום מהמיטה במשך שבועות וימים שלמים.
זה מצב מוזר שבו יש לי ביקורת על הכל, אבל שום רצון לפעול בעניין, יש לי רצון לחיות חיים מהנים ומוצלחים, אבל שום מוטיבציה אשכרה לקום ולעשות משהו.
מצד אחד אני ממש לא רוצה לגור בארץ בעתיד, אבל הסיבוך של מעבר לחו"ל מעיב לי כל כך על התוכניות, שאני שוקלת לוותר פשוט.
אני פשוט רואה את עצמי מגיעה לגיל 50, לבד, אחרי שהרחקתי את כולם ממני בקושי סוגרת את החודש.
ואני לא אתחיל בכלל לדבר על זוגיות- שמצד אחד אני ממש ממש רוצה, ומצד שני גמרי מודעת לעובדה שאני וואחד פרוייקט.. ואף אחד לא רוצה לקחת על עצמו פרוייקט.. אני פשוט מוותרת מראש.
אני לא יודעת מה לעשות.. הכל פשוט נראה לי חסר טעם ופואנטה. כאילו לכל הקיום שלי ושל כולם אין באמת מטרה.. אז למה לי להתאמץ?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות