שלום.
אני עוד מעט בן 16 בכיתה י', כבר ממזמן יודע שאני הומו ונמשך מינית אך ורק לגברים. זה פשוט מדכא אותי והורס לי את החיים, אפשר להגיד שהחיים שלי נגמרו מאז שגיליתי שאני הומו לפני כשנתיים, אני לא מפסיק לחתוך את עצמי ולבכות. אני לא רואה שום טעם בלהמשיך לחיות ככה לדעתי עדיף לי למות וזהו למרות כל האהבה שלי למשפחה והמחשבות על מה שזה יעשה להם.
ובבקשה אל תגידו לי שבעתיד אני אקבל את עצמי ולא אייחס לזה חשיבות, כי זה לא יקרה! אני יודע שאני אף פעם לא אהיה שלם עם הנטייה המינית שלי, אז בבקשה אל תכתבו ש"הזמן יחלוף והכול יסתדר" כי זה לא נכון, ככל שהזמן עובר אני יותר בדיכאון וחושב על למות.
אין לי חברים ואין לי אף אחד לשתף אותו בזה, לפעמים מציקים לי בבית ספר כי מזהים שאני גיי, ואני פשוט נשבר כשאני כל הזמן שומע שמשתמשים במילה 'הומו' כמילת גנאי/קללה.
בקיצור רציתי לדעת אם יש סיכוי שמתישהו זה ישתנה או אם אני יכול לשנות את הנטייה המינית איכשהו, כי אם לא אז אני הורג את עצמי סופית ולא אכפת לי מכלום, אני ממש לא מוכן ואף פעם לא אהיה מוכן להיות הומו.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות