מה שעובר עליי מה שעובר עליי
 
שאלה 42569
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

התעוררתי למציאות שבה אני חסרת חיי חברה, לא יודעת איך ליצור קשרים

אלמה בת 19 | כתבה את השאלה ב-14/09/14 בשעה 11:47

קצת על עצמי שיהיה יותר קל להבין.
בת 19 עוד רגע,לא בצבא מסיבות אישיות,חיה בחודשים האחרונים עם בן זוג שגדול בשנתיים,ואנחנו בזוגיות 4 שנים.
בן זוג אוהב,חכם מאוד ובוגר,תמיד מצליח לפתח קשרים וחברויות,אין אחד שלא אוהב אותו.
אני בדיוק ההפך.לפחות בשנתיים האחרונות.
סיימתי את החטיבה עם תחושה מדהימה,שאני מוקפת אנשים טובים וכולם אוהבים אותי ואני אוהבת את כולם והכל ילך לי חלק בבית ספר חדש (המשכתי לתיכון שבו אני לא מכירה אף אחד) וחברים חדשים אני יכיר בצ'יק כי הריי בעצם עד עכשיו לא הייתה לי דקה אחת של בדידות.
הגעתי לתיכון והבדידות הכתה בי.לא ידעתי מה זה להיות לבד.ככה במשך תקופה.לאחר מכן הכרתי שני חברות שבמשך הזמן אחת מהם נשרה ונשארתי עם חברה אחת.סיימנו את יב ואני המשכתי ליג,החברה לא המשיכה ואני במשך חצי שנה הייתי לבד.לא הייתי מגיעה כמעט לבית הספר כי פחדתי להיות לבד.עם הזמן הכרתי את חבריי לכיתה וכן הרגשתי שייכות.והלימודים נגמרו וככה גם החברות עם כולם.
חשוב לומר שלאט לאט נותק הקשר עם חבריי מהחטיבה,נשארה לי חברה אחת טובה שמלווה אותי עד היום,מבינה אותי בעיינים עצמות,לפעמים יותר מידי.היום היכתה בי הבדידות.החוסר חיי חברה. אחריי שישבתי עם חברתי בבית קפה המשכנו לומר שלום לחברה אחרת שלה,שגם אני מכירה והיו שם עוד 2 חברות.ניסיתי להתחבר אבל אני תמיד עושה רושם ראשוני רע,לא מצליחה להתחבר,לעניין,לעשות רושם ראשוני טוב.ואז חברתי הציגה אותי כאחת שאין לה חברות ושאני חברה הכי טובה שלה (שזה נכון אבל כאב לי מאוד לשמוע) וכמובן שישר 'התנצלתי' ואמרתי שאני לא אוהבת בחורות ובנות הם חרא.בולשיט.
בקיצור ולעיניין האנשים היחידים בחיי שהם לא המשפחה זה בן זוגי ו2 חברות טובות.שאת השניה אני פוגשת פעם בחודש פלוס מינוס אבל היא חברת נפש כזו.קשר שאי אפשר להסביר.
מה עליי לעשות כדי להכיר חברים חדשים?
איך אוכל ליצור רושם ראשוני טוב?
חשוב לציין שאני עובדת אבל בסביבת גברים,שאיתם אני מסתדרת מצויין,אבל כל אחת צריכה חברות סביבה,ואת זה אין לי.אני מלאת קנאה מפרגנת לחבר שלי.וחברה שלי אלופה בליצור קשרים.איך אני יכולה לעשות את זה גם?

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (3) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות