ש לי איזה מכר שפתח מסעדה לפני כמעט שנה ולא כל כך הולך לו..
המסעדה במיקום טוב, האוכל טעים, האנשים נחמדים והכל - אבל משום מה, לא ברור מה הסיבה, המקום לא עושה כל כך כסף..
המכר הזה יודע שיש לי ראש טוב לעסקים והציע לי להכנס כשותף פעיל למקום בשביל לקדם אותו ולהביא אותו למשהו יותר טוב.
אני קצת חושש להכנס לעסק כושל אבל מצד שני אני כן רואה איזשהו פוטנציאל במקום.
האם לקחת את הסיכון ולהסכים או לוותר מלכתחילה וללכת על מקום קצת יותר פורח?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות