שכבנו על הדייט הראשון ועכשיו אני חוששת לגבי ההמשך שלנו יחד

אחת בת 23 | כתבה את השאלה ב-12/10/14 בשעה 14:10

היי, אני בת 23 ומחפשת קשר(או לפחות ככה נדמה לי).
אתמול יצאתי עם מישהו שהכרתי ברשת.
הוא ממש נשא חן בעייני והרגשתי קליק ומשיכה.
ישבנו בפאב ודיברנו והשיחה ממש זרמה והרגשתי קליק באוויר.
הוא ניסה לנשק אותי בפאב, קצת פחות זרמתי כי הרגשתי שבא לי ללכת למקום קצת יותר אינטימי.
אחרי שיצאנו מהפאב הלכנו לשבת באוטו שלו, והתחלנו להתמזמז ממש..
התפיסה שלי תמיד הייתה שאם זה זורם לסקס, זה לא נורא כי גם מסקס יכול לצאת קשר והרי אני ממש לא אזרום עם כל אחד לסקס.
מפה לשם זה הגיע לסקס.(זה הגיע ממש קרוב, אז שאלתי אם יש לו קונדום ומשם זה המשיך, ככה שדי הובלתי לזה גם).
סקס באוטו זה לא תמיד מצליח, וזה באמת לא הצליח ממש.
הרגשתי שהוא נלחץ והזקפה שלו ירדה כזה וזה פשוט לא הצליח.
אח"כ ניסינו שוב וזה גם לא הצליח, הפעם בגללי.
בקיצור פרשנו מהרעיון והמשכנו כזה לדבר עוד קצת ולהיות ביחד.
חזרתי הביתה ממש מאוחר.
השאלות שלי:
1. אני מחפשת קשר ואני מאד חוששת שההתנהגות שלי תובן בצורה אחרת.
יכול להיות שהוא יצור איתי קשר וירצה להמשיך להיפגש, איך אדע שהוא לא רוצה סתם סקס או שבאמת הוא רוצה לנסות להכיר אותי?(חשוב לי לציין שהוא יצא מקשר לפני שלושה-ארבעה חודשים, קשר של חצי שנה).
2.למה זה קורה שיורדת הזקפה ככה? אולי הוא לא נמשך אליי? או שפשוט זה סוג של חרדת ביצוע?
הוא העיד על עצמו שהוא לא טיפוס של "סטוצים" אלא של מערכות יחסים ושתינו הגדרנו מראש שאנחנו מחפשים קשר, אבל אולי הרושם שנוצר עלול לבלבל.
אני רוצה להכיר אותו, אבל לא יודעת איך לפעול.(וגם קצת חוששת שאולי אין בנינו התאמה מינית? כי הסקס היה די כשלון,למרות שלא בטוח שזו אינדיקציה).
איך אני ממשיכה מכאן?

עדכון מאחת, שואלת השאלה 2014-10-12 17:51:51

שלום לכולם,
קודם כל תודהרבה על העצות :)
רציתי לעדכן שעברה יממה וחצי מאז אותו ה"דייט".
הוא לא יצר איתי קשר.
לשכוח ולהמשיך הלאה או ליזום בעצמי?
שמור עדכון

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"