אז הכרתי מישהו מקסים וחמוד והתחלנו לצאת יחד. יש לנו המון מהמשותף ובסך הכל כיף לי איתו.
יש שיאמרו שהתברכתי, יש לי דחף מיני מאוד חזק. עם האקס שלי הייתי שוכבת כל לילה לפחות פעמיים-שלוש, וכל פעם יותר מושקעת מהאחרת. סופי שבוע היו מוקדשים לעונג מיני של שנינו. אין לי גבולות בסקס (להוציא דברים לא חוקיים) ואוהבת הכל מהכל. ובסך הכל אני חושבת שסקס הוא מרכיב מרכזי בזוגיות ובקשר בריא.
אז הגעתי עם הבחור שלי למיטה, כולי מתרגשת שסוף סוף זה קורה. ו-וואלה, איזו נפילה!!! אין לו מושג מה עושים! איפה לגעת, איך לגעת, והחמור מכולם - "צנח לו זלזל" זה לא רק שיר של ביאליק!!
אז ניסיתי להשאר קולית ואוקיי..פעם ראשונה, קורה שמתרגשים. ניסיתי להדליק אותו שוב אחרי איזה שעה, ושוב, כלום ושום דבר, ירדתי לו והוא גמר אחרי שניה,
על הסיפוק שלי אין בכלל מה לדבר, כמו שכתבתי - הוא לא יודע מה לעשות בכלל.
אני דיי מתוסכלת ומבולבלת מהעניין. נראה לי או שהוא ממש קלולס (אבל ממש..) או שהוא לא נמשך אליי, או שניהם...
כמו שכתבתי יחסי מין מספקים זה דבר שמאודדדדד חשוב לי. אבל מנגד, פחות מתאים לי להיות מורה, ולא בא לי כשאני רומזת לו (אפילו לא אומרת) שאני בקטע של סאדו להיתקל בפרצוף מבוהל! כמובן, שכשאני נזכרת בקשרים קודמים קיבלתי על כך רק פרגון!
הוא בחור טוב, אחרי הרבה חרא שאכלתי מגברים, ולא בא לי לחתוך בגלל זה, אבל אני לא אכחיש שזה בהחלט מתסכל ופרידה בהחלט עולה בראש.
אז להפרד או להשאר? מה אתם הייתם עושים במצב כזה מביך??
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות