לא מוכן לוותר על החלום לנגן בתופים, אבל יודע שהם ירעישו לשכנים

Drumstud בן 27 | כתב את השאלה ב-15/10/14 בשעה 17:24

אני כמעט בן 28 ואני יודע שזה יישמע מוזר ואולי יש כאלה שיגידו "אתה קצת ילדותי", אבל אני מרגיש פתאום עכשיו שאני רוצה ללמוד לנגן בתופים.
אני מנגן בגיטרה כבר זמן מה ודרך הגיטרה פשוט התאהבתי בתופים ואני חושב שזה דבר נפלא.
כשהייתי ילד הייתי מתלהב מתופים ותמיד חשבתי שזה מתאים רק למי שיש כישרון לזה, טוב נו הייתי ילד. עכשיו אני מבין - בייחוד אחרי שהצלחתי לנגן בגיטרה יפה מאוד - שישנה אפשרות (לכולם) ללמוד תופים ולהתאמן כמה זמן שצריך כדי להגיע לרמה טובה.

טוב אחרי שנתתי הקדמה, אתם בטח שואלים איפה הבעיה? הנה היא :
אני גר בבניין קומות, וחשבתי על הרעש שתופים עלולים ליצור לבניין, אני לא מחפש צרות ואני לא כזה באישיות שלי, כל מי שמכיר אותי יודע שאני האחרון שיעשה צרות או שיחפש לריב.
מנגד, השכנים שלי שומעים שירים של ערסים כבדים בקולי קולות ואני מנסה כמה שפחות להתייחס, הם גם צועקים ומדברים בצורה נוראית.
אין לי בעיה עם המוזיקה שלהם, רק למה בפול ווליום?

אני צריך עצות מאנשים שהתמודדו עם מצבים דומים, כל עצה טובה תעזור לי.
אני לא מוכן לוותר על החלום לנגן בתופים,
אני אשמח שאנשים ייתנו פה חוות דעת מבחינה משפטית מהימנה, האם זה מותר ומתי ובאיזו תדירות, עוצמת רעש וכו'

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בית, שכנים ושותפים "