האם לעזוב כבר עכשיו את הבית ולעבור לת"א?

ליאור בן 22 | כתב את השאלה ב-09/03/13 בשעה 13:09

שלום לכולם.
השתחררתי מהצבא לפני חצי שנה ומאז אני כל הזמן בדילמה..
עשיתי כמה טעויות,התחלתי לעבוד בעבודה לא מכניסה במיוחד אבל בגלל החוזה לא עזבתי.חסכתי סכום של כ15 אלף שקל בצד בינתיים וזה עדיין סכום מכובד לטעמי.טיול גדול עוד לא עשיתי,רק שבוע אמסטרדם אחרי השחרור.לא בוער לי יותר מדי.
אני גר באחת הערים במרכז דרום ואני מרגיש חנוק לגמרי,מיציתי לגמרי את המקום,את האנשים,אפילו חיי חברה כבר יותר מדי אין לי.נמאס לי מהמקום הזה אני לא יכול לראות אותו.אין פה מה לעשות,לאיפה לצאת(מקומות לטעמי אני מתכוון),אין פה חיי חברה,אין פה מה שאני מחפש..אני פשוט מרגיש כלוא לגמרי.
אני רוצה לנצל את הזמן הזה לפני שאני מתחיל ללמוד,לתת איזה שנתיים של פשוט פאן,להגדיל מעגל חברתי,בחורות..העניין הוא שאני די חושש לעבור עכשיו לת"א,אומרים לי תגור עם ההורים ותחסוך כמה שאתה יכול.אבל אני כבר חנוק לגמרי,אני פשוט מתעורר בבאסה כול יום.
אני מסיים קורס ברמנים עוד כמה ימים ויש לי כבר קצת ניסיון בתחום,אולי גם קצת קומבינה בת"א.זה התחום שאני רואה את עצמי בו בזמן הקרוב..
מפחיד אותי לעבור.אני גם לא מכיר אף אחד בת"א למרות שזה נראה לי המצב של כל מי שעובר.איך אני אתחבר,מה אני יעשה אני לא יבהה בין 4 קירות כל היום.
מישהו יכול לעזור קצת ולחלק כמה עצות?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בית, שכנים ושותפים "