שלום לכולם,
אני שמחה שמצאתי אתר שבו אוכל לפרוק את רגשותיי ולהתייעץ עם אחרים מבלי להזדהות מי אני,
אז אני אנונימית, בת 24, מבית חרדי.
גדלתי וחונכתי בבית חרדי, וכשאני אומרת חרדי, אני מתכוונת לכך.
הבית הכי חרדי שיש, עם כל מה שכלול בחוקים... ללא הנחות או פשרות.
בערך בגיל 21 התחלתי להבין מי אני ומה אני,
הבנתי שאני לא באמת מאמינה, שאני לא באמת שייכת
שאני לא באמת אוהבת את הלבוש, המנהגים, החוקים, המצוות, האנשים, האווירה הזאת. זה פשוט לא אני. התחלתי להסתובב בפורומים באינטרנט של חרדים בארון ולאט לאט אני ומס' בנות החלטנו להיפגש ולדבר.
כבר שנתיים מאז, שמדי לילה אני יוצאת בלבוש חרדי ומחליפה בגדים...
מלבוש חרדי, אני נהיית חילונית לחלוטין.
אני מתכוונת לכך שאני יוצאת עם מחשופים, אלא אני פשוט בן אדם רגיל, מבטאת את מה שאני, את מי שאני... מבלי לחשוב פעמיים על כך דבר.
אני מאוד נהנת מזה, אני מרגישה סוף סוף שלמה עם עצמי... וכ"כ רוצה להראות אותי לכל העולם ולהפסיק להסתתר מתחת להרמת הבגדים של החרדים.
אף אחד לא יודע מי אני באמת, אף אחד.
מלבד הבנות שהכרתי, אף אחד מהחברים הקרובים או מהמשפחה יודעים זאת.
וכעת אני באמת מתלבטת מה לעשות, אני מאוד מפחדת "לצאת מהארון" ולחזור בשאלה... אבל זה כ"כ בוער בי אנשים, בוער בי כבר לחיות כמו בן אדם!!!!!!!!
אני מתחננת לעזרה שלכם, איך לעבור את התהליך בצורה הקלה ביותר? והאם בכלל כדאי לי? אולי זה רק שיגעון של השנתיים האחרונות? אולי אצטער על זה? מפחדת כ"כ, בעיקר מתגובות האנשים. help!
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות