אני בת 13 וחצי ואני בכיתה ח'.
בשנה שעברה הייתה לי חברה מאוד טובה שפעם אחת מישהו התחיל להטריד ולהציק לה בפייסבוק, הוא מצא אותי ועוד שתי חברות שלה באנשי קשר שלה וכתב גם לנו בקשר אליה.
באיזשהו שלב הוא הגיע למספר הפלאפון שלה ושלח לה הודעת קול, והיא נבהלה מאוד וחיפשה את מי להאשים והאשימה אותי כי הייתי אחת מאלו שהוא רשם להן ואת האחרות לא היה לה נעים להאשים (לא עשיתי כלום ואני לא קשורה בכלל לילד ההוא!!!)
היא התרחקה מיד, הפסיקה לדבר איתי. במשך חודש חודשיים ניסיתי להסביר לה שאני לא עשיתי כלום נתתי לה את המילה שלי נשבעתי לה אבל היא לא האמינה לי.
כך זה היה במשך שנה לא דיברנו, התעלמנו אחת מהשנייה ואני כלכך נפגעתי שהיא האשימה אותי והאמינה שאני מסוגלת לדבר כזה.
כך זה המשיך והשנה היא התחילה לדבר איתי, היא משתפת אותי, צוחקת איתי, לפעמים אני יושבת לידה בשיעור.
אני מאוד רוצה להיות חברה שלה, ואני רוצה לשאול אותה מה השתנה משנה שעברה ואם היא רוצה שנחזור להיות חברות אבל אני מפחדת מהתגובה שלה.
זה לגיטימי שאני מפחדת מזה? מה אתם ממליצים לי לעשות?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות