מתבגרים מתבגרים
 
שאלה 54028
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

האבא קרא לי גנבת רק כי הוא הביא לי 200 שקל ובזבזתי את כולם!

מדוכאת ועצובה בת 14 | כתבה את השאלה ב-31/12/14 בשעה 10:18

אוקיי, אז לפני שתסיקו מסקנות לפי הכותרת אני אסביר לכם את כל הסיפור. אני בן אדם שאוהב מאוד לתת, אני לא יכולה לחיות עם העובדה שעד עכשיו קנו לי מתנות ואני לא השקעתי אפילו פעם אחת. אז כן, אני לא נוצריה אבל אני באה ממשפחה רוסית ואנחנו חוגגים סילבסטר (שנה חדשה) ובין היתר כולם מביאים מתנות אחת לשני. אני החלטתי השנה שאני רוצה להביא להורים שלי ולאחיות שלי מתנה הוגנת ויפה, רק בשביל שאני אוכל לראות כמה הם מאושרים מההפתעה שהכנתי להם. באתי היום לאבא שלי וביקשתי ממנו כסף בשביל שאני אוכל לקנות לאמא שלי לאבא שלי ול2 אחיות שלי מתנה והוא אמר בסדר וכמה אני צריכה אמרתי לו..50 שקל ? אז הוא נתן לי 200 שקל ואמר לי שאם אני רוצה אני אוכל לבזבז קצת יותר ולהחזיר לו את העודף. אני יודעת שיצאתי מפגרת ושבאמת טעיתי כשלא החזרתי לו את העודף, אבל בגלל שבמקרה הייתה לי חברה בבית הוא לא עשה סקנדל כשאמרתי לו שבזבזתי הכל ופשוט הלך לחדר. אחרי שחברתי הלכה הוא התחיל לצרוח לבעוט בכלים איים עליי ואמר לי שאני כפויית טובה מטומטמת ושזה נחשב גניבה כי הוא תחנן שאני אבזבז בסך הכל 80 שקל ואחזיר לו את השאר, והוא התחיל להאשים אותי שאין לו מזומן לשלם למורה פרטית ושאני גנבת מלוכלכת והתחלתי לבכות בשקט ואמרתי לו שאני רק בת 14 ושאין לי אפשרות להרוויח כסף בעצמי וכשאני אהיה מסוגלת אני יעשה את זה ואחזיר הכל!! אני יודעת שיצאתי רעה אבל אני לא התכוונתי!! אמרתי לו שאני בסך הכל רציתי לעשות טוב ושרציתי לשמח את כולם בשנה החדשה עם מתנות והוא אמר לי ''מי צריך את המתנות שלך בכלל?? יגנבת מישהו ביקש ממך לעשות לנו טובות?'' ופשוט התחלתי ממש לבכות הלכתי לחדר וסגרתי את הדלת.
זה לא פעם ראשונה שהוא ככה, אבל זה פשוט כמה עולה לי על העצבים!!! נמאס לי כבר שהוא אבא כל כך מעצבן, כיאילו בחייאת, אתה תמות בלי ה200 שקל האלה? טוב יותר להאשים את הבת שלך בגנבה?!?! מי לעזאזל מאשים בת בגניבה ?! הוא הביא לי את הכסף הזה ואמר שאני יכולה לבזבז קצת מעבר!!! זה לא שאני מאשימה אותו אבל זה כל כך לא פייר!! זה פשוט נמאס שהוא אשכרה כועס עליי זורק כוסות בועט בארונות ובשולחנות וקורא לי גנבת !!! מי ישמע מה עשיתי קניתי למשפחה מתנות בשביל שיהיו שמחים ?!!! אני אפילו מתנה לעצמי לא קניתי!!! הייתי כל כך רעבה וצמאה ולא קניתי לעצמי כלום שמרתי את הכסף למתנות וניסיתי לקנות לכל אחת את הטוב ביותר!!
אני פשוט יושבת ובוכה על המקלדת כי זה לא פייר, אני גם שומעת את ההורים שלי כל הזמן רבים כי אבא שלי מאוד דואג שהכסף יצמיח רגליים ויברח לאנשהו כשאמא שלי בסך הכל רצתה לטוס לחו''ל!!! אמא שלי יושבת ובוכה לפעמים בחדר והיא מסבירה לי שמאז שהיא יצאה לחתונה זה ככה (ההורים שלי נשואים 13 שנה) והיא לא יצאה מחוץ לארץ כבר 13 שנה!!! רק בגלל שאבא שלי לא רוצה לקום מהכסא שלו , לטייל בעולם, ובגלל האדישות והטמטום שלו הוא מאשים את כל המשפחה בכך ובגללו אני לא טסתי בח י י ם שלי לשום מקום!! פעם אחת אחותי אבדה 20 שקל שהוא הביא לה והוא פשוט הרג אותה מכות ונחשו מה? אמר לה שהיא מזלזלת בכסף שלו ושהוא בחיים לא יביא לה עוד כסף!! איך אפשר לחיות עם אבא כזה? כבר קרוב ל5 שנים לא יצאנו אפילו לצימר מסכן ונמאס לי שהוא כל הזמן משפיל אותי ומתנהג אלינו ככה!! הוא גם קורא לאמא שלי מטומטמת ודפוקה ליד כל המשפחה שלו ומולנו אפילו בארוחת שבת !! נמאס לי לבכות נמאס לי להיות מאויימת , אני לא רוצה אבא כזה. לפעמים הוא טוב ולפעמים הוא רע אב נמאס לי הוא השתנה. מה כדאי לי לעשות ?!

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (3) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות