אני מרגיש שאני חייב להוציא את זה עוד פעם כי זה כבר הורג אותי ואני לא יודע מה לעשות וכמה שאני מנסה אני לא מצליח אני מתגייס באוגוסט עכשיו אני ב׳ י״ב שנה אחרונה עוד מעט בא עוד פעם בפעם האחרונה בלחץ של הבגרויות והמגנים.
אני חייב לציין שלפני זה לא יצאתי עם אף אחת ולא התנשקתי עם אף אחת.
אז ככה לפני קצת פחות משנה התאהבתי בילדה מהכיתה שלי,הצעתי לה לצאת אבל היא סירבה עם חיוך וצחקה ואמרה שלמה שהיא הזמינה אותי לא הסכמתי.
אז לא ידעתי מה להגיד וזה אז הלכתי
והתייעצתי עם חברים והם אמרו לי להגיד לה את זה אמרתי לה את זה ואז היא אמרה שהיא לא מרגישה אותו הדבר שאנחנו לא מכירים מספיק וזה אני קיבלתי את זה בתור לא כמובן והייתי מבואס המון זמן מזה אבל מה חברים שלי אמרו לי שזה לא נקרא סירוב היא פשוט רוצה להכיר אותי יותר וזה אבל אני לא הקשבתי הייתי מבואס ואמרתי לעצמי טוב הינה עכשיו בא החופש הגדול זה בטח יגרום לי לשכוח ממנה ואז בזמנו חשבתי שהייתי דלוק עליה אבל טעיתי התאהבתי בצורה קשה כזאת שלא הפסקתי לחשוב עליה כל החופש ומה היא עושה ועם מי היא מסתובבת פשוט לא הצלחתי לשכוח אז אמרתי לעצמי ננסה עוד פעם אחת אחרונה אז דיברתי איתה באמצע החופש והיא עשתה קטע מגעיל אז כל החברים שלי קפצו ונגנבו התחילו להגיד כל מיני דברים לא יפים וזה ואני תאמת גם נפגעתי מזה בקטנה אבל זה לא הזיז לי.
אמרתי לעצמי שכח ממנה אתה חייב וזה אז הגיע יום לפני בית ספר והיה לנו מסיבה ואני לא הסתכלתי אליה אפילו אז היו קטעים שהצטלמתי עם ידידות אחרות והיא קינאה לפי מה ששמעתי מחברים שלי ״ולא הפסיקה להסתכל עלי״ אז אמרתי שזה לא מפריע לי למרות שבתוך תוכי הרגשתי פיצוץ מאושר.
אז הגיע ביה״ס דיברנו פה ושמה ויצא לנו לדבר הרבה ביחד ליצור המון ומגע והיה איזה קטע שאמרתי שאני חייב לשכוח ממנה זה לא הצליח נסחפתי עוד פעם ואז הגיעה קטע שדיברנו על איזה תוכנית ועל הכוכב שלה אז היא אמרה לי ״בוא נלך להופעה שלו״ בהתחלה חשבתי היא מסתלבטת אבל היא הייתה רצינית אז דיברנו גם לפנ ההופעה וזה דיברנו יותר אחד על השני וזה דיברנו המון והרגשתי לפחות שבצורה שדיברנו דיברנו כאילו אנחנו זוג.
אז ביום השני של חופשת חנוכה דיברנו איזה שעתיים ככה לפני ויצא פו דבר חשוב האמת שאני לא יודע למה היא אמרה את זה אבל בדיוק יום לפני זה נגמר לה המלווה אז היא התעקשה לבוא לקחת אותי עם האוטו שלה וזה אז אני התעקשתי לקחת אותה אם שלי אז היא אמרה ״אנחנו לא יוצאים לדייט או משהו״ אז אמרתי לה אנחנו כן אז היא אמרה ושוב בצחקוק שלא וזה אבל בסוף הצלחתי לשכנע אותה ונסענו איתי באוטו ובנסיעה הראתה לי את הלק שהיא שמה לה על היד וזה אז היה עוד כמה מקרים שהזמנו שתיה ונאצוס כאלה אז היה איזה קטע שהיא אמרה לי שלא להתבייש לאכול לידה וזה אז שאלתי אותה אם אני ביישן אז היא אמרה שכן אז אמרתי לה שאני לא והרבה אמרו לי שאני לא וגם שרוטב סלסה נשפך לי על החולצה והיא ניקתה לי.
וחיכינו לו שיבוא הוא איחר האמת אבל הוא הגיע עכשיו אני חייב לציין שרוב הזמן נגעתי בה ודיברנו בחופשיות לא דיברנו עם ביה״ס או משהו דיברנו על החיים על המשפחה על תחביבים על צבא.
אז היה איזה קטע שהוא הגיע והיא פשוט נגנבה אני הלכתי הצטלמתי איתו והארתי לה ואז היא לא רצתה להצטלם איתו אז אחרי כמה דיבורים שכנעתי אותה והיא הצטלמה איתו אז עכשיו היה קטע שהוא עלה להופיע ובאתי לנשק אותה ואני לא יודע אם היא סובבה את הראש כי איכשהו בגלל שזה פעם ראשונה שלי נישקתי אותה על השפתיים העליונות ואז היה כזה קצת שקט כזה של מבוכה ואז השכחתי את זה קצת דיברנו היא הייתה עייפה אז לקחתי אותה לאוטו שלה שהיה אצל אבא שלה ומשמה נסענו אני עם המכונית שלי והיא עם שלה הביתה.
אחרי יומיים התקשרתי אליה לשאול אותה אם היא רוצה לצאת היא אמרה שהיא בעבודה ושאלתי אותה יום למחרת והיא אמרה שיש לה משהו ומאז ניתקתי את הקשר לגמרי לא התקשרתי לא דיברתי איתה התרחקתי ממנה לגמרה והיא מצידה לא באה ושאלה למה אז המשכתי וככה זה עד עכשיו עד שבזמן האחרון לפעמים שהיא רואה אותי היא מתחילה לעקוץ כמו : ״אוי איזה חתיך חם לי חם לי אני לא שולטת בעצמי״ ועוד כול מיני עקיצות לפי מה שהבנתי מחברים זה סימן לדבר איתה אבל אני עדין מתעלם ממנה עכשיו החלטתי להתרחק אבל אני מרגיש שהרגשות שלי איתה באים והולכים ואז חוזר לגמרי וזה מה שאני מרגיש עכשיו.
אף פעם לא ניסיתי להתחיל עם בחורה כזאת או אחרת אף אחת לא מצאה חן בעיניי כמו שהיא מצאה חן ואף אחת לא אהבתי כמו שאני אוהב אותה אני לא רוצה אף אחת אחרת אני רוצה אותה וכמה שאני מנסה לשכוח גם אחרי שנה אני עדיין אוהב אותה.
ואני לא יודע מה לעשות כבר עם עצמי אני לא יודע אם לחזור לדבר איתה לא לחזור להשאיר את זה ככה לא נעים לי להשאיר את זה ככה כי עוד מעט צבא ואני לא יודע אם אני אשמור איתה על קשר כשאני יהיה בצבא ולמרות שזו פריקה ארוכה אני חייב שתייעצו לי מה לעשות כי כבר שיגעתי את כול החברים שלי כבר שנה ואת ידידות שלי גם זה ממש יעזור לי.
תודה וחג פסח שמח וכשר לכולם.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות