חברה שלי השתתפה בעבר בשלישיה, זה אומר שהיא זולה?

תום בן 30 | כתב את השאלה ב-20/01/15 בשעה 09:59

אני וחברה שלי 4 שנים יחד, לא מזמן היא סיפרה לי שקצת לפני שהיכרנו היא השתתפה בשלישיה עם שני גברים שפגשה באיזה מועדון כשהיתה שיכורה ואיכשהו זרמה איתם אחרי המסיבה.. ידעתי שהיו לה כמה סטוצים בעבר, אבל אני מרגיש שזה משהו אחר..
זה מאוד מפריע לי שהיא עשתה דבר כזה, מה זה אומר עליה? האם היא זולה ?
זה גורם לי לחשוב שהיא לא מכבדת מספיק את עצמה ואת הגוף שלה שהיא ככה יכולה לתת לשניים באותו זמן לחלוק אותה.. היא אמרה גם שלא ממש נהנתה מזה, אז לא הבנתי למה היא המשיכה, זה גם עניין של למה את עושה משהו שלא ממש בא לך ולא הולכת..
זה גורם לי פתאום להרגיש שיש איזה צד שלה שאני בכלל לא מכיר ולא יודע איך לאכול את זה, אני אשמח לשמוע דעות של אנשים על המקרה

איך היית מגיב ?

חושב שהיא זולה מדי ומסתכל עליה אחרת

מנסה להתעלם מהארוע ולהמשיך להתנהג כרגיל

חושב שזה קו אדום ונפרד ממנה

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"