הייתי עם בחורה שנתיים ,נפרדנו בגלל שיש לה המון בעיות במשפחה וגם רשמתי פה שאלה על זה, בכל מקרה אנחנו פרודים חודש וחצי ויצא לנו פעם בשבוע לדבר שעות ולנסות לתקן ולראות מה עושים לחזור, אני לא רוצה לחזור ואני לא יודע אם זה בגלל שאין לי כח להתעסק שוב על המשפחה שלה ועם כל הבעיות שם או בגלל שאני רגיל אליה.
אהבה? מה זה אהבה בכלל
הייתי איתה שנתיים ופה ושם היו חששות אבל למי אין, מהרגע הראשון בקשר לא ראיתי אותה כחברה רצינית ואיכשהוא זה נמשך ונמשך לשנתיים.
נפרדתי ממנה פעם אחת כשהיה לנו שנה, ועכשיו לאחר שנתיים שוב מאותה סיבה רק שמעורב המון המון רגש עכשיו,
אני יחסית מרגיש דיי טוב כואב כמו לכולם אבל אני אדם חזק, לא מזמן התחלתי לדבר עם בחורה בפייסבוק וזה זורם נחמד אבל לא שם תקוות בשום מקום.
כל פעם שאני רואה תמונה של האקסית אני נחטף געגועים והיום הייתה לנו שיחה טעונה והיא אמרה שהיא הולכת לצאת למועדון הסופש , ומייד חטפתי מכה שגברים יגעו בה ואני חייב לחזור אלייה.
מה עובר עלי? למה אני רוצה להישאר פרוד אבל לא מוכן שמישהו יגע בה, ואני מרגיש עדיין רגשות כלפיה אבל לא בטוח אם היא האחת שלי, מרגיש אני מתנהג כמו ילד ולא יכול להתנער מזה.
ועוד יותר גרוע שאני איכזבתי אותה כי היא דיברה עלי כאל בעל לעתיד, ומבחינתה אני והיא זה לנצח
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות