זוגיות זוגיות
 
שאלה 61694
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

יש לי רגשות אליה ואנו עומדים להיפגש, איך להתנהג?

נתי בן 28 | כתב את השאלה ב-04/03/15 בשעה 12:38

שלום לכולם.
מזל שיש את האתר הזה כי השאלה שלי בנושא בחיים לא אעז להתייעץ עליו עם חברים ובאופן אנונימי שה הרבה יותר פשוט.
אני בחור בן 28 וב-4 השנים האחרונות ללא זוגיות קבועה מבחירתי האישית, ובכל התקופה הזאת לא הייתה שום בחורה מכל הבחורות שיצאתי איתן שגרמה לי לפתח אליה רגשות. לפני כמעט 4 חודשים הכרתי מישהי נדירה ויצאנו יחד לתקופה של חודשיים וחצי, ובזמן הזה אני פיתחתי אליה רגשות ממש חזקים שכבר שכחתי שאפשר להרגיש אותן, והיא מנגד לא פיתחה אליי רגשות ברמה שאני פיתחתי אליה. במהלך הקשר שלנו אני בעיקר הייתי היוזם של השיחות והפגישות עד שהבנתי שאם היא לא יוזמת היא כנראה לא מרגישה אליי משהו רציני, ובטעות או לא בטעות, אני כבר לא יודע, פתחתי בפניה שיש לי רגשות אליה ושמפריע לי שרק אני יוזם ואז היא אמרה שהיא לא בטוחה מה היא מרגישה. קבענו להיפגש יומיים אחרי והיא פשוט סיננה אותי. אחרי שעברו יומיים וראיתי שהיא לא חוזרת אליי, שלחתי לה הודעה שעדיף שנמשיך כל אחד לדרכו והיא ענתה שהיא מאחלת לי שיהיה לי רק טוב ושאמצע אהבה אמיתית.
עבר בדיוק חודש מאז שנפגשנו בפעם האחרונה, ובזמן הזה לא יצרנו קשר כלל. בשבוע הראשון היה קשה וחשבתי עליה בכל רגע פנוי, אך לאט לאט הרגש דועך ויוצא שאני חושב עליה פחות פחות.
הבעיה שבעוד כמה ימים יש מסיבת פורים בבית של ידידה שהיא גם חברה שלה, והבנתי שהיא תהיה שם. בהתחלה עלתה לי מחשבה לשבריר שנייה שלא אלך, אבל אז התעשתתי נתתי לעצמי כאפה ונזכרתי שאני לא יכול לעצור את החיים שלי בגללה והחלטתי שאלך.
אני יודע שזה נשמע עלוב אבל אני מפחד שהרגשות יצופו שוב כשאראה אותה.
השאלה שלי היא איך להתנהג אליה כשנפגש? אני יודע שאני חייב להשלים עם זה שאנחנו לא נהיה ביחד, השאלה איך אני עושה את זה?

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (5) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "זוגיות"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות