שלום לכולם. אין קשר בין האובדנות שלה לבין הקשר שלנו אבל אני רוצה לדעת אם אני בכלל צריך להתערב. אז בגלל זה אני מפרט על הקשר בנינו.
יצאתי עם בחורה במשך חודש וחצי,היא לא הראתה ב100 אחוז שהיא בקטע שלי.
אף על פי שהייתה כימיה בנינו לדעתי,ההיכרות הראשונית הייתה טובה מאוד.
בדייט אח"כ היה טוב אבל אז היא התקררה, אני יזמתי יותר יצאנו לעוד שתי דייטים הייתה עלייה(שכבנו) והיה טוב,ואז אני הראיתי שאני יותר מדי בקטע שלה וזה הוריד לה.
אמרתי לה שאני רוצה קשר רציני , הצעתי לה לצאת קבוע,היא הסכימה, ואז היא התקררה,עשיתי עוד כמה דברים שלחצו עלייה מבחינת מהירות הקשר ,אבל אין טעם שאני אפרט כי זה לא חשוב, ואז היא התחילה לענות בקרירות ושהיא "עסוקה".
אחרי יומיים. שאלתי אותה מה קורה איתה? היא אמרה שקורה לה דברים בחיים ושהיא מאוד מבולבלת (היא בת 19,אין לה אבא,אמא שלה והיא לא בקשר, היו לה עוד כמה קשיים והיא עצמה בחורה טובה אבל לא יציבה). אמרתי לה ומה איתנו? למה היא
קרה? היא אמרה שהיא מבולבלת ותגיד לי מחר,יום אח"כ אני התעצבנתי ושלחתי לה הודעה,שיהיה לה בהצלחה ושאני אהיה היציב ושנסיים את זה ככה. רבנו טיפה ואז היא חסמה אותי בוואטספ, כל הפעמים שיצא לי לראות אותה אמרתי לה שלום והיא אמרה גם בשיא הקרירות. באיזושהי מסגרת אני פוגש אותה לפעמים(1-4 בשבוע)
כל יום מאז שסיימנו לדבר אני חושב עלייה ,הרגשתי רע ורציתי לדעת אם היא בעניין שלי ואם היא פגועה ממנה. עברו שבועיים וחצי, אתמול התקשרתי,היא נשמעה עצובה. שאלתי אם היא כועסת או פגועה ואמרה לא,שאלתי אם היא הייתה מעוניינת לחזור לדבר ואם זה יסתדר.. פה היא קטעה אותי ואמרה שיש לה בעיות ושזוגיות לא מתאים לה.
שאלתי מה קרה? היא אמרה שנמאס לה מהחיים שלה ושהכל מתחרבן לה ושסבא שלה(שהיא גרה איתו) חולה מאוד והיא מפחדת לאבד אותו,היא רבה עם החברה הכי טובה שלה שבאמת ניסתה לעזור,ואז היא אמרה אני אתאבד,אני אעשה את זה ,אני אשתה כדורים ובקבוק וודקה ואני אמות לא אכפת לי יותר,וכל הזמן היא בוכה.
במקרה הייתי ליד איפה שהיא נמצאת,אמרתי לה שאני בא, היא אמרה לא צריך אבל הלכתי היא הייתה עם עיניים אדומות והייתה מבואסת, ניסיתי לדבר איתה ולהגיד לה שהיא חשובה לי ושאכפת לי ממנה .היא לא כ"כ הקשיבה לי, היא אמרה שהיא רוצה להיות לבד ושהיא תדבר איתי אח"כ. אמרתי, בסדר ושהיא תבטיח שהיא לא תעשה לעצמה נזק,היא אמרה בסדר .ב11 וחצי שלחתי לה הודעה(רגילה בוואסטפ אני חסום) בסגנון "תהיי חזקה,מקווה שעודדתי אותך, לילה טוב". היא לא ענתה עד עכשיו עברו 24 שעות
להתקשר אליה? לשלווח עוד הודעה? לעזוב אותה בשקט? אני לא רוצה לשגע אותה ומההיכרות שלי איתה אני חושב שהיא לא אוהבת שחופרים לה.
אני מבין שאני אוהב אותה ושזוגיות לא תצא מזה אבל עדיין אכפת לי ממנה, איך לעזור לה?
אני באמת לא יודע עד כמה היא רצינית בקשר להתאבדות.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות